Life

Ce nume va purta fiul Ilenei Sterp. Sora lui Culiță Sterp a născut un băiat perfect sănătos. Primele imagini

Sora lui Culiță Sterp a născut în acest weekend, pe 22 aprilie, un băiețel perfect sănătos. Ce nume va purta fiul Ilenei Sterp?
24.04.2023 | 06:56
Ce nume va purta fiul Ilenei Sterp Sora lui Culita Sterp a nascut un baiat perfect sanatos Primele imagini
Ce nume va purta fiul Ilenei Sterp. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Zi de sărbătoare în familia Sterp. În acest wekeend a venit pe lume fiul Ilenei Sterp. Sora lui Culiță Sterp a născut chiar în seara zilei de 22 aprilie un băiețel perfect sănătos, pe cale naturală. Din imagini putem observa că aceasta este în culmea fericirii.

Ce nume va purta fiul Ilenei Sterp

Conform postărilor de pe contul de socializare, fiul Ilenei Sterp are nu mai puțin de 4,6 kilograme. De asemenea, surpriza a fost cu atât mai mare în condițiile în care sora lui Culiță Sterp și soțul ei nu știau sexul bebelușului.

ADVERTISEMENT

Aceștia au luat decizia de a afla acest detaliu de abia în momentul nașterii. Iar surpriza a fost una cu adevărat plăcută. Ileana Sterp a publicat numeroase imagini cu fiul ei pe conturile de socializare. Cu această ocazie, ea le-a dezvăluit fanilor săi o altă decizie importantă.

Ce nume va purta fiul Ilenei Sterp? Unul cu o semnificație aparte. Bebelușul se va numi Damir, iar numele este destul de interesant. Acesta este de origine slavă și se traduce prin ”a dărui pace”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în postarea sa, Ileana Sterp spune că este mai fericită ca oricând și că simte că poate să facă orice. ”Dragostea mea, Aloman Damir! A venit pe lume pe cale naturală și a cântărit nici mai mult, nici mai puțin de 4,600 grame, cam mare aș spune! Sunt cea mai fericită mamă, simt că pot mută munții din loc!”, a scris Ileana Sterp pe reţelele sociale.

Ce nume va purta fiul Ilenei Sterp. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Ce nume va purta fiul Ilenei Sterp. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Mesajul postat de mama Geta pentru fiica sa

Și evident, venirea pe lume a lui Damir, fiul Ilenei Sterp a adus și un val de reacții în mediul online. Nu puțini sunt cei care au ținut să o felicite pe aceasta. Inclusiv mama Geta a venit cu un comentariu emoționant în dreptul imaginilor postate.

ADVERTISEMENT

”Draga mea scumpă! Dumnezeu face minuni. Te-a ajutat să naști cu bine, un băiețel așa de mare! Ești cea mai tare și cea mai puternică!”, a scris mama Geta pe contul de socializare al fiicei sale. Și nici Culiță Sterp nu a lipsit de la postare.

”Doamne, ce zi minunată! S-a mărit familia cu încă un prinț! Bine ai venit pe lume, îngerașule! Abia aștept să te iau în brațe! Câtă fericire!”, a fost comentariul venit din partea manelistului, la postarea surorii sale.

ADVERTISEMENT

Și alte artiste celebre precum Theo Rose, care de altfel se pregătește să devină mamă în curând,au comentat la postare. La rândul ei, Vlăduța Lupău a ținut să o felicite pe Ileana Sterp pentru că a devenit mamă din nou.

Menționăm faptul că acesta este cel de-al doilea copil al Ilenei Sterp. Astfel, familia ei se poate declara cu adevărat una completă. La rândul ei, Getuța Sterp, sora Ilenei a devenit și ea mamă în urmă cu nu foarte mult timp.

ADVERTISEMENT