Life

Ce obicei pe care îl au și românii îl deranjează pe Florin Dumitrescu atunci când merge la plajă. “Nu înțeleg și nu îi văd sensul aici”

Florin Dumitrescu este deranjat de un obicei al românilor atunci când merge la plajă. Juratul de la Chefi la Cuțite nu îl poate înțelege.
04.08.2023 | 12:46
Ce obicei pe care il au si romanii il deranjeaza pe Florin Dumitrescu atunci cand merge la plaja Nu inteleg si nu ii vad sensul aici
Ce îl deranjează pe Florin Dumitrescu la plajă. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu este deranjat de un obicei pe care și românii îl au atunci când merge la plajă. Îndrăgitul bucătar este cu familia la mare, dar nu se poate bucura complet de vacanță.

Florin Dumitrescu, deranjat de un obicei pe care și românii îl au la plajă. Ce a postat juratul de la Chefi la Cuțite

Juratul de la Chefi la Cuțite se află în vacanță la mare cu familia pentru a se bucura de relaxare. Din păcate, bucătarul nu este deloc mulțumit de condițiile de pe plajă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Florin Dumitrescu s-a plâns de faptul că muzica de club este la un volum prea ridicat, iar oamenii nu se mai pot înțelege unii cu ceilalți. În plus, nu doar un singur DJ pune muzică, ci și altul de la o plajă învecinată.

Florin Dumitrescu a mai spus că nici măcar nu poate auzi valurile mării din cauza muzicii și că nu înțelege cum oamenilor le plac astfel de lucruri la plajă. Juratul a specificat, într-o altă postare, că plaja la care se referă nu este pe litoralul românesc, ci în Grecia.

ADVERTISEMENT

“Nu înțeleg, nu am înțeles și nu voi înțelege vreodată plăcerea de a sta pe plajă și să asculți muzică de club. Dincolo de faptul că poate nu apreciez eu muzica electro, dar nu îi văd sensul pe plajă. Bumţi bumți și nu te auzi om cu om.

Pe unde mai pui că e battle între dj și de la 2 plaje care pune mai tare și mai haoseală. Uuuu, baby, se vede că am îmbătrânit. Cam așa arată bătrânu’ care ar trage siguranța de la dj desk.

ADVERTISEMENT

Cu toate scuzele de rigoare prietenilor mei dj, dar bah, băiatule, suntem pe plajă, nici valurile nu se aud”, a scris vedeta de la Antena 1 pe Instastory.

Florin Dumitrescu plaja
Florin Dumitrescu, revoltat la plajă. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Florin Dumitrescu și-a sărbătorit ziua de naștere

Pe 1 august, Florin Dumitrescu a împlinit vârsta de 36 de ani, iar apropiații i-au făcut urări pe rețelele sociale. Juratul de la Chefi la Cuțite s-a bucurat și a sărbătorit alături de familie.

ADVERTISEMENT

Soția lui, Cristina Sima Dumitrescu, i-a făcut o urare emoționantă și a postat câteva imagini cu ea și cu partenerul ei de viață. “El mereu strălucește cu Soarele, dar, în fiecare an de ziua lui, luminează tot, și el și Luna plină.

La mulți ani magici, iubire! Tu mereu vii cu lumină și iubire, oricând… oriunde…”, a fost mesajul pe care partenera juratului i l-a scris pe Intagram.

Nici colegii de platou nu au uitat de ziua bucătarului. Chefii Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au postat și ei urări pentru Florin Dumitrescu, dar și imagini cu acesta.

ADVERTISEMENT