Life

Ce a făcut Florin Dumitrescu după ce a pierdut finala Chefi la Cuțite 2023: “Lăsăm etichetele deoparte”

Ce a făcut Florin Dumitrescu după finala Chefi la Cuțite 2023, pe care a pierdut-o. Unde a plecat vedeta de la Antena 1.
21.06.2023 | 18:27
Ce a facut Florin Dumitrescu dupa ce a pierdut finala Chefi la Cutite 2023 Lasam etichetele deoparte
Ce a făcut Florin Dumitrescu după finala Chefi la Cuțite 2023. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit ce a făcut după ce a pierdut finala Chefi la Cuțite 2023, difuzată seara trecută. Laurențiu Neamțu, concurentul din echipa sa, nu a reușit să câștige marele premiu.

Ce a făcut Florin Dumitrescu după finala Chefi la Cuțite 2023. Unde a plecat juratul

Marți seară s-a difuzat ultima ediție din sezonul 11 Chefi la Cuțite. Fiecare dintre cei trei chefi a avut câte un concurent în marea finală. Din echipa lui Cătălin Scărlătescu, Paul (Pablo) Tudosescu este cel care s-a luptat pentru marele premiu.

ADVERTISEMENT

Concurentul lui Florin Dumitrescu a fost Laurențiu Neamțu, de care bucătarul este foarte mândru, chiar dacă nu a câștigat marele premiu. Nina Hariton, din echipa lui Sorin Bontea, este cea care a obținut victoria în sezonul cu numărul 11.

A doua zi după difuzarea finalei Chefi la Cuțite, Florin Dumitrescu i-a anunțat pe urmăritorii din mediul online că a plecat cu familia în vacanță. Îndrăgitul bucătar vrea să petreacă mai mult timp alături de soția lui și de cele două fete pe care le au împreună.

ADVERTISEMENT

Din moment ce lucrează în domeniul culinar și, în același timp, este jurat în cadrul emisiunii de la Antena 1, Florin Dumitrescu este foarte ocupat, iar acum are ocazia să se bucure de concediu.

Astfel, vedeta a decis să ia o pauză și să meargă cu familia în Italia. Vor ajunge și prin Roma, iar destinația finală va fi Cagliari. Juratul de la Antena 1 își dedică în întregime timpul partenerei sale de viață și fetițelor, care sunt foarte fericite.

ADVERTISEMENT

“Am plecat în Italia. Tranzităm prin Roma, destinație finală Cagliari. Încărcăm bateriile, învățăm să mergem cu bicicleta și ne relaxăm.

Fetele mele se bucură de nisip mai ceva ca o gașcă de pisicuțe, așa că, de aici încolo cum am stabilit: lăsăm etichetele deoparte și rămânem la statutul de tătic și soț. O vară minunată!”, a scris Florin Dumitrescu pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT
Florin Dumitrescu vacanță
Florin Dumitrescu se bucură de vacanță alături de familie . Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ce a spus Florin Dumitrescu în finala Chefi la Cuțite 2023

Până acum, Sorin Bontea a obținut de șase ori victoria la Chefi la Cuțite, iar Cătălin Scărlătescu a câștigat de trei ori cu concurenții săi. Din 11 sezoane, Florin Dumitrescu are doar două victorii și ar fi vrut foarte mult ca Laurențiu Neamțu să obțină marele premiu.

“Chiar aș vrea păpușile alea să le am acasă. Ar sta bine lângă colecția mea de pahare. Miza este mai mare decât aceste păpușele. Păpușelele vin ca bonus.

Având două sezoane câștigate din zece jucate deja, chiar îmi doresc să îi mai prind din urmă pe colegii mei”, a spus bucătarul în finala emisiunii, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT