Life

Ce surpriză i-a făcut Florin Dumitrescu soției sale de 1 martie: „Când ajungi târziu acasă…”

Florin Dumitrescu a surprins-o pe soția lui în ziua de 1 martie și i-a cumpărat un cadou. Ce i-a luat celebrul bucătar soției sale.
01.03.2023 | 11:05
Ce surpriza ia facut Florin Dumitrescu sotiei sale de 1 martie Cand ajungi tarziu acasa
Ce surpriză i-a făcut Florin Dumitrescu soției sale de 1 martie. foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu i-a făcut o surpriză soției sale, cu ocazia zilei de 1 martie, atunci când se dăruiesc mărțișoare femeilor. Iar cheful nu s-a lăsat mai prejos și a vrut să își arate aprecierea!

Ce surpriză i-a făcut Florin Dumitrescu soției sale de 1 martie

Acesta a postat totul pe rețelele de socializare și a precizat că a ajuns târziu acasă, astfel că a lăsat surpriza pentru soția lui pe masă, pentru ca ea să o descopere dimineața.

ADVERTISEMENT

Din ce se poate observa pe rețelele de socializare, Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite i-a cumpărat soției sale o bijuterie de mărțișor.

Desigue că acesta a lăsat surpriza a însoțită și de un mesaj frumos pentru soția lui și pentru celelalte doamne și domnișoare importante din viața lui, pe masă fiind mai multe cutiuțe.

ADVERTISEMENT

”Când ajungi târziu acasă, lași surpriza pentru dimineață pregătită! Doamnelor, domnișoarelor, 1 martie fericită vă doresc. Vă îmbrățișez și vă iubesc!”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

cadourile lui Dumitrescu
cadourile lui Dumitrescu

Florin Dumitrescu, foarte îndrăgostit de soția lui

Florin Dumitrescu nu s-a ferit niciodată să-și arate dragostea pentru partenera lui de viață. Florin Dumitrescu i-a făcut o adevărată declarație de dragoste Cristinei Sima și de Ziua Îndrăgostiților.

ADVERTISEMENT

”Ai adus lumină pe stradă mea, care ulterior a devenit a noastră. Încă un pic și cucerim lumea dacă nu îmi dai drumul de mână. Avem tot deja, le avem pe ele, visăm doar la bine și ne ferim de rele, tot ce ne lipsește defapt nu avem nevoie. Sunt al tău până când moartea ne va despărți și dincolo de ea, ne vom reuni.

Te iubesc, fie că e vorba de o zi sau veșnicie, dacă așa ne-a fost scris atunci așa să fie! Cu fericire îți transmit să ai parte de bucurie, nu doar azi, că azi e greu, ci în fiecare zi!”, i-a transmis Florin Dumitrescu, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu și Cristina Sima sunt căsătoriți din anul 2014 și au împreună două fete. Cei doi sunt împreună de mai bine de un deceniu.

ADVERTISEMENT