Life

Ce obiecte trebuie să ai pe hol pentru a atrage banii și norocul. Trucurile cu care aduci prosperitate în casa ta

Ce obiecte e bine să ai pe hol ca să atragi banii și norocul. Cu aceste trucuri poți aduce prosperitatea în locuința ta.
20.08.2023 | 08:00
Ce obiecte trebuie sa ai pe hol pentru a atrage banii si norocul Trucurile cu care aduci prosperitate in casa ta
Ce obiecte să oui pe hol pentru a atrage prosperitatea și norocul. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Experții Feng Shui au dezvăluit ce obiecte e bine să ai pe hol ca să atragi banii și norocul. Mai mult, pot atrage și sănătatea dacă le plasezi în locurile potrivite.

Ce obiecte trebuie să ai pe hol pentru a atrage banii și norocul în casa ta

Energiile negative pot intra în locuința ta prin intermediul ușii de la intrare și prin hol, dar le poți alunga dacă pui anumite obiecte care pot proteja casa. Dacă sunt plasate corect, unele obiecte pot atrage norocul și prosperitatea.

ADVERTISEMENT

Pe lista de obiecte pe care trebuie să le pui pe hol se numără și oglinda. Deși nu trebuie pusă în alte camere din casă, cum ar fi dormitorul, poate atrage bogăția și succesul atunci când e amplasată pe hol.

Cu toate acestea, nu e bine să pui oglinda paralel cu ușa de la intrare. În acest fel, efectul va fi exact unul opus, iar oglinda va atrage energiile negative la tine în casă.

ADVERTISEMENT

Plantele de apartament sunt foarte potrivite pentru a le pune pe hol. Nu numai că arată foarte bine, dar te pot proteja de energiile negative. O variantă bună ar fi să pui planta Tradescantia, care te apără de oamenii invidioși, de bârfe și de musafirii nedoriți. De asemenea, ficusul poate fi plasat pe hol pentru că aduce prosperitate.

Fântâna decorativă se numără printre lucrurile pe care e bine să le pui pe holul casei tale. Încă din cele mai vechi timpuri, se consideră că apa reprezintă simbolul bunăstării și că atrage energiile pozitive. Mai mult, aceasta umezește aerul din casă și produce sunete calmante, notează dcnews.ro.

ADVERTISEMENT

Pietrele au și ele proprietăți energetice. Ametistul poate aduce armonie spirituală, iar piatra ochi de tigru te poate proteja de eșec, dacă sunt plasate pe hol.

Simbolurile animale, de asemenea, atrag norocul în locuința ta, potrivit experților Feng Shui. De exemplu, figurina unei broaște țestoase poate atrage sănătatea și longevitatea, iar cea a unui elefant prosperitatea.

ADVERTISEMENT

În schimb, dacă pui pe hol figurina unui leu sau a unui tigru, casa ta va fi protejată de intențiile necurate ale musafirilor, precum și de spiritele rele.

Alimentul care îți protejează locuința de energiile negative

Orezul e un aliment pe care multe persoane îl folosesc în bucătărie, dar mai are și alte scopuri. Unii îl folosesc ca odorizant sau pentru a absorbi umiditatea din casă, spre exemplu, dar asta nu e tot.

Multe persoane nu știu despre puterea energetică pe care o are orezul. Asiaticii folosesc zilnic această cereală și pentru că reprezintă un simbolul norocului, dar și al belșugului.

ADVERTISEMENT
Tags: