Life

Greșeala banală pe care o fac mulți români. Unde nu trebuie să pui niciodată oglinda în casă. Atrage numai nenorociri

Eroarea comună făcută de multe persoane. Locurile în care nu trebuie să stea niciodată oglinda în locuință. Aduc ghinion.
30.06.2023 | 22:00
Greseala banala pe care o fac multi romani Unde nu trebuie sa pui niciodata oglinda in casa Atrage numai nenorociri
Eroarea comună făcută de multe persoane. Locurile în care nu trebuie să stea niciodată oglinda în locuință. Aduc ghinion. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Greşeala banală pe care o fac mulţi români. Unde nu trebuie să pui niciodată oglinda în casă. Atrage numai nenorociri. Descoperă care sunt obiectele pe care nu este bine să le reflecte aceasta în spațiul interior.

Eroarea comună făcută de multe persoane. Locurile în care nu trebuie să stea niciodată oglinda în locuință. Aduc ghinion

În rândurile de mai jos FANATIK îți spune care este eroarea comună făcută de multe persoane, dar și care sunt locurile în care nu trebuie să stea niciodată oglinda în locuință. Experții în feng shui spun că aduc numai ghinion.

ADVERTISEMENT

Amplasarea acestui obiect este foarte important și dacă este făcută ca la carte vine la pachet cu bogăție, sănătate și fericire. Oglinda nu trebuie să reflecte sub nicio formă ușile, ferestrele, paturile, flăcările din bucătărie sau alta similară.

Concret, specialiștii nu recomandă punerea uneia vis-a-vis de ușa de la intrare în casă, ci mai degrabă pe un perete perpendicular de aceasta. Dacă se ține cont de această regulă energia bună nu va fi reflectată și nu va fi scoasă din încăpere.

ADVERTISEMENT

Oglinda de pe hol trebuie să fie poziționată tot după acest sfat înțelept, ca lumina să fie reflectată în jur. De asemenea, o baie care se află chiar lângă ușa de la intrare în locuință nu este deloc de bun augur, spun experții în feng shui.

Problema poate fi rezolvată prin lipirea unei oglinzi în exteriorul ușii, lucru care minimizează efectele negative. În felul acesta energia bună din cameră nu va fi aruncată. Oglinda din baie nu trebuie poziționată niciodată lângă toaletă.

ADVERTISEMENT

Oglinda din dormitor. Ce spun experții

„Oglinzile din dormitor nu ar trebui să reflecte niciodată un pat din două motive: ele invită energia unei a treia (și a patra!) persoane în relație și, de asemenea, drenează energia celui care doarme.

Poziționați orice oglinzi astfel încât să fie înclinate departe de pat sau prea înalte, pentru ca ocupanții să se vadă pe ei înșiși în timp ce stau sau se întind în pat”, a declarat Suzanne Roynon, specialist Feng Shui, notează click.ro.

ADVERTISEMENT

Concret, oglinzile nu au ce căuta în camera în care ne odihnim. De asemenea, acestea nu trebuie lăsate deloc noaptea lângă pat sau pe peretele de deasupra patului pentru că pun în mișcare fluxurile de energie care te pot ține treaz, neliniștit și plin de griji.

ADVERTISEMENT