Life

Obiectele din casă care îți aduc cel mai mare noroc. Trebuie să le ai neapărat

Lucrurile din locuință care atrag binecuvântările și șansa. Specialiștii în domeniu spun ce e bine să fie în spațiul interior.
09.07.2023 | 06:00
Obiectele din casa care iti aduc cel mai mare noroc Trebuie sa le ai neaparat
Lucrurile din locuință care atrag binecuvântările și șansa. Specialiștii în domeniu spun ce e bine să fie în spațiul interior. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Obiectele din casă care îți aduc cel mai mare noroc. Trebuie să le ai neapărat. Un mediu plăcut, curat și organizat promovează prosperitatea și atrag energiile pozitive. Ce lucruri transformă locuința într-una perfectă.

Lucrurile din locuință care atrag binecuvântările și șansa. Specialiștii în domeniu spun ce e bine să fie în spațiul interior

Lucrurile din locuință care atrag binecuvântările și șansa sunt unele banale și simple, pe care toată lumea trebuie să le aibă. Specialiștii în domeniu spun ce e bine să fie în spațiul interior sau chiar la intrarea în casă.

ADVERTISEMENT

Florile proaspete aduc prospețimea în viețile oamenilor datorită vitalității lor. Și nu este de mirare că sunt folosite frecvent de decoratorii profesioniști care decorează încăperile atunci când se caută chiriași sau proprietari.

Un alt obiect care nu trebuie să lipsească are legătură cu clopoțeii de vânt care se pun la intrarea în casă. Aceștia atrag banii dacă sunt amplasați în acest loc. De asemenea, ei pot fi puși și pe terasă sau în curtea locuinței.

ADVERTISEMENT

O altă plantă care aduce norocul în locuință este bambusul, cunoscut și ca arborele de fier. Acesta simbolizează pacea și vibrațiile bune și unde mai pui că se găsește cu mare ușurință în orice florărie din țară sau magazin cu decoraţiuni.

De asemenea, printre lucrurile care atrag pozitivitatea și au mare grijă de sănătate se află și un castron cu fructe. Acesta reprezină un simbol al abundenței. Totodată, din casă nu trebuie să lipsească o fântână de apă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă este vorba de un obiect mic, acesta promovează un flux economic pozitiv și ajută oamenii să se simtă mai bine din punct de vedere fizic și emoțional. În plus, este văzut ca un simbol al bogăției și prosperității.

Sfaturi de la experții feng shui

Experții feng shui au numeroase sfaturi legate de casă și de bunăstarea acesteia. Aceștia sunt de părere că apa aduce energie, însă o fântână de apă cu trebuie să fie niciodată amplasată în dormitor, ci în altă cameră.

ADVERTISEMENT

În această cameră e bine să existe și câteva statuete cu Buddha care păstrează răul la distanță, dar și tablouri cu imagini de relaxare și liniște. În altă ordine de idei, este bine să știți ce simbolizează fiecare statuie pentru a optimiza energia Chi.

ADVERTISEMENT
Tags:
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul...
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul și amenință monopolul deținut, până acum de China
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Milionarul care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Alinei Vidican, dat...
Milionarul care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Alinei Vidican, dat peste cap de româncă. A asaltat-o cu mesaje!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis:...
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis: „Facem eforturi”
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Un nou tip de serviciu militar în România. Cine se încadrează
Un nou tip de serviciu militar în România. Cine se încadrează
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți...
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți bani a pierdut în carieră: „M-au vândut, exact asta au făcut”