Life

Obiectele din casă care îți aduc cel mai mare noroc. Trebuie să le ai neapărat

Lucrurile din locuință care atrag binecuvântările și șansa. Specialiștii în domeniu spun ce e bine să fie în spațiul interior.
09.07.2023 | 06:00
Obiectele din casa care iti aduc cel mai mare noroc Trebuie sa le ai neaparat
Lucrurile din locuință care atrag binecuvântările și șansa. Specialiștii în domeniu spun ce e bine să fie în spațiul interior. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Obiectele din casă care îți aduc cel mai mare noroc. Trebuie să le ai neapărat. Un mediu plăcut, curat și organizat promovează prosperitatea și atrag energiile pozitive. Ce lucruri transformă locuința într-una perfectă.

Lucrurile din locuință care atrag binecuvântările și șansa. Specialiștii în domeniu spun ce e bine să fie în spațiul interior

Lucrurile din locuință care atrag binecuvântările și șansa sunt unele banale și simple, pe care toată lumea trebuie să le aibă. Specialiștii în domeniu spun ce e bine să fie în spațiul interior sau chiar la intrarea în casă.

ADVERTISEMENT

Florile proaspete aduc prospețimea în viețile oamenilor datorită vitalității lor. Și nu este de mirare că sunt folosite frecvent de decoratorii profesioniști care decorează încăperile atunci când se caută chiriași sau proprietari.

Un alt obiect care nu trebuie să lipsească are legătură cu clopoțeii de vânt care se pun la intrarea în casă. Aceștia atrag banii dacă sunt amplasați în acest loc. De asemenea, ei pot fi puși și pe terasă sau în curtea locuinței.

ADVERTISEMENT

O altă plantă care aduce norocul în locuință este bambusul, cunoscut și ca arborele de fier. Acesta simbolizează pacea și vibrațiile bune și unde mai pui că se găsește cu mare ușurință în orice florărie din țară sau magazin cu decoraţiuni.

De asemenea, printre lucrurile care atrag pozitivitatea și au mare grijă de sănătate se află și un castron cu fructe. Acesta reprezină un simbol al abundenței. Totodată, din casă nu trebuie să lipsească o fântână de apă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă este vorba de un obiect mic, acesta promovează un flux economic pozitiv și ajută oamenii să se simtă mai bine din punct de vedere fizic și emoțional. În plus, este văzut ca un simbol al bogăției și prosperității.

Sfaturi de la experții feng shui

Experții feng shui au numeroase sfaturi legate de casă și de bunăstarea acesteia. Aceștia sunt de părere că apa aduce energie, însă o fântână de apă cu trebuie să fie niciodată amplasată în dormitor, ci în altă cameră.

ADVERTISEMENT

În această cameră e bine să existe și câteva statuete cu Buddha care păstrează răul la distanță, dar și tablouri cu imagini de relaxare și liniște. În altă ordine de idei, este bine să știți ce simbolizează fiecare statuie pentru a optimiza energia Chi.

ADVERTISEMENT
Tags: