Sport

Ce obiectiv și-a fixat Hakim Abdallah la Dinamo: ”Mi-aș dori să ies golgheter”

Noul atacant al lui Dinamo, Hakim Abdallah, și-a stabilit un prim obiectiv înainte de începerea sezonului și visează să ajungă golgheter în SuperLiga.
04.07.2023 | 11:50
Ce obiectiv sia fixat Hakim Abdallah la Dinamo Mias dori sa ies golgheter
Noul atacant al lui Dinamo, Hakim Abdallah, și-a stabilit un prim obiectiv înainte de începerea sezonului și visează să ajungă golgheter în SuperLiga. Sursă foto: Facebook Dinamo Bucuresti
ADVERTISEMENT

Anunțată în exclusivitate de FANATIK, venirea jucătorului francez care joacă în naționala Madagascarului, a fost confirmată oficial de ”câini”, în ciuda faptului că încă se așteaptă ridicarea interdicției la transferuri.

Hakim Abdallah și-a stabilit obiectivul la Dinamo

În vârstă de 25 de ani, Hakim Abdallah a plecat cu Dinamo în stagiul de pregătire din Slovenia, unde a și debutat într-un meci amical, și a dezvăluit că obiectivul său personal este să devină golgheter în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”Pot juca și în partea stângă, dar prefer atacant central. Nu sunt mofturos să cer numărul 9, nu e important pentru mine. Calitățile mele? Veniți la meciuri și vorbim după aceea. Sunt un tip care are mare încredere în el, în forțele lui, mă bazez pe mine și pe forța mea.

Sunt sigur că sunt un fotbalist foarte bun și voi arăta pe teren. Nimic nu e imposibil, mi-aș dori să ies golgheter. Dacă vreau să fiu cel mai bun marcator din ligă, mai întâi trebuie să lucrez pentru echipă, să ajut coechipierii, pentru ca și ei să mă susțină.

ADVERTISEMENT

Nu visez câte goluri voi marca. E bine să visezi lucruri mărețe, dar trebuie să le faci pe gazon. Da, în capul meu, fiind atacant, îmi doresc multe goluri, pornesc de la un obiectiv personal. Va conta ce vom juca, voi evolua pentru echipă, apoi vor veni rezultate bune”, a declarat Abdallah, pentru gsp.ro.

Cu ce actor crede că se aseamănă

Atacantul, care a povestit că meciul tur cu FC Argeș, scor 6-1, din prima manșă a barajului de promovare/menținere l-a făcut să semeze cu Dinamo, visează să aibă propria afacere și a mărturisit că a început să-i placă muzica românească.

ADVERTISEMENT

”Nu știu ce-aș fi putut fi sau face în afara fotbalului. Când am semnat cu Stoke City, mă gândeam cum ar fi să cumpăr niște apartamente, ceva de genul ăsta. Mi-ar plăcea acest stil de afaceri pentru viitor. Dar nu știu ce-aș face în afara fotbalului. În mintea mea există doar asta, fotbalul.

Mă joc pe PlayStation, mă mai uit la filme, tocmai am terminat Snowfall. Nu știu ce actor aș putea fi, poate Denzel Washington. Îmi place muzica africană, dar am început să ascult și muzică românească, îmi place ritmul. Mai învăț și diverse cuvinte.

ADVERTISEMENT

Când spun Madagascar, toți încep prin a-mi zice de filmul de desene animate cu același nume. OK, l-am văzut și eu, este amuzant, dar Madagascar e mai mult decât acel film. Incredibilă sau frumoasă ar fi caracterizarea mea pentru această țară”, a spus Hakim Abdallah.

ADVERTISEMENT