Life

Ce operații estetice are Carmen Simionescu. Cântăreața a spus adevărul

24.06.2020 | 21:38
Ce operatii estetice are Carmen Simionescu Cantareata a spus adevarul
Ce operații estetice are Carmen Simionescu. Cântăreața a spus adevărul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Carmen Simionescu este o cântăreață extrem de frumoasă și se menține în formă maximă chiar și după ce a dat naștere primului ei copil. Îndrăgita artistă a vorbit recent despre operațiile estetice pe care le-a suferit până acum, asta după ce fanii i-au pus mai multe întrebări.

Fiica manelistului Adrian Minune a dat dovadă de sinceritate și a răspuns deschis la toate întrebările incomode pe care le-a primit în mediul online. Pe lângă intervenția pe care o are la nivelul bustului, fanii au observat că artista a intervenit și la nivelul buzelor.

ADVERTISEMENT

Karme, așa cum este cunoscută pe scena muzicală, a dezvăluit că și-a mărit buzele, însă nu exagerat foarte mult. „Da, am… dar foarte puțin, 0.5 ml”, a fost răspunsul pe care l-a dat frumoasa cântăreață uneia dintre fanele sale.

Carmen Simionescu, dezvăluiri despre operațiile estetice

Frumoasa cântăreață se menține în formă maximă datorită sportului, de curând mărturisind și care sunt artificiile la care a apelat de-a lungul timpul. Carmen Simionescu are un implant mamar, dar și acid hialuronic la nivelul buzelor, intervenție pe care și-a făcut-o recent.

ADVERTISEMENT

În plus, nu de puține ori artista le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare care sunt trucurile la care apelează pentru a avea o siluetă de viespe.

Pe lângă sport, Karmen apelează și la celebrele ceaiuri pentru slăbit care apar pe paginile multor vedete de la noi.

ADVERTISEMENT

„A fi mama este cel mai frumos sentiment din lume, însă sarcina îți pune la grea încercare silueta…

Așa că mi-am luat un aliat de nădejde: Caiurile 100% naturale care în combinație cu o dietă sănătoasă sunt eficiente în combaterea kilogramelor în plus și a retenției de apă! 🙌🏽”, a scris recent vedeta, pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață a devenit pentru prima oară mamă în urmă cu aproximativ un an, pe 1 august 2019 aducând pe lume o fetiță de nota 10 care a primit numele Sofia Maria Rossa. Tânăra artistă este mândră de copilul ei cu care postează adesea imagini în online.

ADVERTISEMENT
Tags: