News

Ce pedeapsă a primit bărbatul care a bătut doi copii într-un parc din Hunedoara. Are condamnări în două dosare

Fanatik vă spune ce pedeapsă a primit bărbatul care a bătut doi copii într-un parc din Hunedoara. A fost condamnat în două dosare penale.
08.07.2021 | 23:12
Fanatik vă spune ce pedeapsă a primit bărbatul care a bătut doi copii într-un parc din Hunedoara. A fost condamnat în două dosare penale.
ADVERTISEMENT

Alexandru Cobzaru a șocat opinia publică, în luna februarie a acestui an, când a agresat cu o violeță ieșită din comun doi copii, într-un parc din Hunedoara. Unul dintre aceștia este chiar fiul concubinei sale.

Celălalt băiat, în vârstă de 13 ani, s-a ales cu un traumatism cranian sever, după ce a fost trântit de pâmânt. În acest caz, judecătorii au pronunțat o primă sentință.

ADVERTISEMENT

Ce pedeapsă a primit bărbatul care a bătut doi copii într-un parc din Hunedoara. Are condamnări în două dosare

Magistrații de la Judecătoria Hunedoara l-au condamnat, joi, pe Alexandru Cobzaru în două dosare penale. În total, acesta trebuie să petreacă trei ani și cinci luni în spatele gratiilor, potrivit Adevărul.

Bărbatul a primit trei luni de închisoare pentru violență în familie, pentru că l-a agresat pe fiul concubinei sale, un copil de doar 8 ani. În plus, acesta trebuie să-i plătească daune de 500 de lei familiei victimei sale.

ADVERTISEMENT

A doua condamnare a fost pentru agresarea celui de al doilea minor, pentru lovire şi alte violenţe şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Individul a primit trei ani și două luni de închisoare și trebuie să le achite rudelor copilului daune morale în valoare de 30.000 de lei.

Niciuna dintre sentințe nu este definitivă, putând fi atacate prin apel. Până în acest moment, agresorul s-a aflat în arest preventiv.

ADVERTISEMENT

El a petrecut mai bine de cinci luni în custodia polițiștilor. A fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara pentru tentativă de omor.

Ce s-a întâmplat în luna februarie

„Inculpatul, la data de 7 februarie 2021, în jurul orelor 15:35, pe fondul unei stări tensionate generată de cearta dintre persoana vătămată minoră în vârstă de 13 ani şi un alt minor în vârstă de 8 ani – fiul concubinei sale, care se aflau în parcul de joacă pentru copii, situat în spatele blocului G2 de pe bulevardul Dacia din municipiul Hunedoara, loc în care se aflau atât copii, cât şi persoane adulte, a prins-o pe persoana vătămată minoră cu mâinile de gât, a ridicat-o la aproximativ doi metri înălţime (deasupra capului inculpatului), după care a proiectat-o cu putere de pământ, producându-i o fractură de os occipital cu dehiscenţă de doi mm, leziune care necesită 25-30 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare,” au notat, în rechizitoriu, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Ulteriori, după comiterea primei infracțiuni, bărbatul l-a agresat și pe fiul concubinei sale. Procurorii au transmis că acesta l-a trântit de tartan, iar, apoi, a plecat spre casă.

Scenele violente au fost filmate cu un telefon mobil și au ajuns în spațiul public. Mii de oameni s-au arătat indignați și au cerut pedepsirea bărbatului.

Acesta și-a recunoscut faptele și s-a declarat vinovat. Le-a explicat judecătorilor că i-a fost imposibil să-și controleze furia după ce a văzut că cei doi copii s-au luat la ceartă.

ADVERTISEMENT
Tags: