News

Ce pedeapsă riscă femeia care s-a aruncat de la etaj și a ucis un pieton. Ce acuzații i-au fost aduse, de fapt

S-a aflat ce pedeapsă riscă femeia din Capitală care s-a aruncat de la etaj și a ucis un pieton, o altă femeie. Acuzațiile care îi sunt aduse.
26.10.2023 | 21:03
Ce pedeapsa risca femeia care sa aruncat de la etaj si a ucis un pieton Ce acuzatii iau fost aduse de fapt
Femeia din Capitală care s-a aruncat de la etaj riscă o pedeapsă cu închisoarea. Acuzațiile care îi sunt aduse. Sursa foto: Antena3 / captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Femeia din București care s-a aruncat de la etaj și a ucis un pieton a aflat ce pedeapsă riscă. Contabila este acuzată de omor cu intenție indirectă, ceea ce este echivalent cu mai mulți ani după gratii.

Femeia din Capitală care s-a aruncat de la etaj riscă o pedeapsă cu închisoarea. Acuzațiile care îi sunt aduse

Joi, în prima parte a zilei, femeia de 60 de ani peste care a căzut o contabilă, care s-a aruncat de la etajul 5, a murit la spital din cauza traumatismelor puternice. Vârstnica, aflată pe trotuar, a fost pur și simplu zdrobită de femeia de 43 de ani care s-a aruncat de la fereastra firmei la care lucra. Aceasta din urmă avea gândul de a-și pune capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

Zilele contabilei nu s-au sfârșit, dat fiind faptul că a căzut pe biata bătrână, însă multe dintre ele vor fi petrecute în spatele gratiilor. Într-o primă fază, s-a vorbit despre o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

Între timp, cei de la poliție au schimbat încadrarea juridică pentru contabilă. Din vătămare corporală din culpă, ea este acuzată acum de omor cu intenție indirectă. Astfel, ea riscă să petreacă între 10 și 20 de ani la închisoare.

ADVERTISEMENT

Joi, la Serviciul Omoruri au fost audiate colegele femeii care s-au aflat în birou în momentul în care aceasta s-a aruncat de la etajul 5. Surse din anchetă citate de Observator News spun că femeia ar fi avut mai multe episoade depresive. Ea mergea periodic la un terapeut.

Cine este vârstnica omorâtă de contabila care a încercat să se sinucidă

Au început să apară informații extrem de interesante din acest caz. Astfel, se pare că femeia care a murit la spital locuia la același etaj la care lucra contabila care a vrut să se sinucidă.

ADVERTISEMENT

Spre ghinionul ei, aceasta abia ieșise din scară și se plimba în momentul în care angajata firmei din acest bloc s-a prăbușit peste ea. Sursa citată notează că victima era contabil, la fel ca cea care a omorât-o fără voie.

În acest moment, contabila se află în afara oricărui pericol. Ea a scăpat ușor din această poveste cumplită. S-a ales doar cu o fractură la mână şi câteva julituri pe corp.

ADVERTISEMENT

Imediat după impact, pe camerele de supraveghere din zonă care au surprins tragedia se poate vedea clar cum aceasta se ridică de pe trotuar, ajutată de o altă femeie. Ulterior, face mai mulți pași dezorientată.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi...
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi vijelii. Vremea se schimbă radical în următoarele ore
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani:...
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: Nu aș mai face la fel niciodată!
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce...
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele