News

Ce pedeapsă riscă femeia care s-a aruncat de la etaj și a ucis un pieton. Ce acuzații i-au fost aduse, de fapt

S-a aflat ce pedeapsă riscă femeia din Capitală care s-a aruncat de la etaj și a ucis un pieton, o altă femeie. Acuzațiile care îi sunt aduse.
26.10.2023 | 21:03
Ce pedeapsa risca femeia care sa aruncat de la etaj si a ucis un pieton Ce acuzatii iau fost aduse de fapt
Femeia din Capitală care s-a aruncat de la etaj riscă o pedeapsă cu închisoarea. Acuzațiile care îi sunt aduse. Sursa foto: Antena3 / captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Femeia din București care s-a aruncat de la etaj și a ucis un pieton a aflat ce pedeapsă riscă. Contabila este acuzată de omor cu intenție indirectă, ceea ce este echivalent cu mai mulți ani după gratii.

Femeia din Capitală care s-a aruncat de la etaj riscă o pedeapsă cu închisoarea. Acuzațiile care îi sunt aduse

Joi, în prima parte a zilei, femeia de 60 de ani peste care a căzut o contabilă, care s-a aruncat de la etajul 5, a murit la spital din cauza traumatismelor puternice. Vârstnica, aflată pe trotuar, a fost pur și simplu zdrobită de femeia de 43 de ani care s-a aruncat de la fereastra firmei la care lucra. Aceasta din urmă avea gândul de a-și pune capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

Zilele contabilei nu s-au sfârșit, dat fiind faptul că a căzut pe biata bătrână, însă multe dintre ele vor fi petrecute în spatele gratiilor. Într-o primă fază, s-a vorbit despre o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

Între timp, cei de la poliție au schimbat încadrarea juridică pentru contabilă. Din vătămare corporală din culpă, ea este acuzată acum de omor cu intenție indirectă. Astfel, ea riscă să petreacă între 10 și 20 de ani la închisoare.

ADVERTISEMENT

Joi, la Serviciul Omoruri au fost audiate colegele femeii care s-au aflat în birou în momentul în care aceasta s-a aruncat de la etajul 5. Surse din anchetă citate de Observator News spun că femeia ar fi avut mai multe episoade depresive. Ea mergea periodic la un terapeut.

Cine este vârstnica omorâtă de contabila care a încercat să se sinucidă

Au început să apară informații extrem de interesante din acest caz. Astfel, se pare că femeia care a murit la spital locuia la același etaj la care lucra contabila care a vrut să se sinucidă.

ADVERTISEMENT

Spre ghinionul ei, aceasta abia ieșise din scară și se plimba în momentul în care angajata firmei din acest bloc s-a prăbușit peste ea. Sursa citată notează că victima era contabil, la fel ca cea care a omorât-o fără voie.

În acest moment, contabila se află în afara oricărui pericol. Ea a scăpat ușor din această poveste cumplită. S-a ales doar cu o fractură la mână şi câteva julituri pe corp.

ADVERTISEMENT

Imediat după impact, pe camerele de supraveghere din zonă care au surprins tragedia se poate vedea clar cum aceasta se ridică de pe trotuar, ajutată de o altă femeie. Ulterior, face mai mulți pași dezorientată.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink