News

Video. Scenele șocante din Capitală, cu femeia care se aruncă de la etaj și cade peste un pieton, surprinse de camere

Imaginile de-a dreptul terifiante cu femeia care se aruncă de la etaj și cade peste un pieton, în Capitală, au fost surprinse de camere.
25.10.2023 | 20:54
Video Scenele socante din Capitala cu femeia care se arunca de la etaj si cade peste un pieton surprinse de camere
Primele imagini cu femeia care se aruncă de la etaj și cade peste un pieton, în Capitală. Sursa foto: capturi YouTube / Incomod / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Camerele de supraveghere de pe bulevardul Unirii din Capitală au surprins momentul cu femeia care se aruncă de la etaj și cade peste un pieton, o altă femeie mai în vârstă.

Primele imagini cu femeia care se aruncă de la etaj și cade peste un pieton, în Capitală

Un caz de-a dreptul șocant s-a petrecut, miercuri, 25 octombrie, la orele dimineții, în municipiul București. O femeie ar fi încercat să se sinucidă sărind de la etajul 5 al unui bloc de pe bulevardul Unirii.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea a făcut să cadă peste o altă femeie care se deplasa în zonă, ambele fiind rănite. În ceea ce o privește, femeia care ar fi avut să se sinucidă a scăpat cu răni ușoare. Ea este în afara oricărui pericol.

Din păcate, femeia de 60 de ani, aflată la locul nepotrivit în momentul nepotrivit, peste care a căzut cealaltă femeie, în vârstă de 43 de ani, este în stare foarte gravă la spital.

ADVERTISEMENT

Întreaga scenă a căderii femeii de la etaj a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Aceste imagini sunt greu de privit. Pe ele se observă cum o femeie se deplasează normal pe trotuar.

Apoi, într-o fracțiune de secundă, ea este izbită de căderea în viteză a posibilei sinucigașe. Imediat după impact, femeia de 43 de ani se vede cum începe să se miște. După puțin timp aceasta reușește să se ridice, ajutată de trecători.

ADVERTISEMENT

În cadrul camerei de luat vederi se vede, parțial, și cea de-a doua victimă, care pare să zacă nemișcată pe asfalt. În acest caz, polițiștii din București au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili, cu exactitate, cum a avut loc incidentul.

Cine este femeia care a încercat să se sinucidă

Primele informații legate de identitatea victimelor ar indica faptul că femeia care s-ar fi aruncat de la etajul 5 este contabilă. Ea este angajata firmei care funcționează în imobil.

ADVERTISEMENT

”La data de 25 octombrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 14 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 08.50, cu privire la precipitarea unei persoane, de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 4.

Polițiștii au constatat că, în cădere, persoana care s-a precipitat, o femeie în vârstă de 43 de ani, ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal”, potrivit DGPMB.

ADVERTISEMENT