Life

Ce pedeapsă riscă Florin Salam dacă se dovedește că a agresat-o pe tânăra de 23 de ani în camera de hotel

Florin Salam, în mijlocul unui scandal de proporții. Ce pedeapsă ar putea primi manelistul, dacă acuzațiile aduse se tânăra de 23 de ani se dovedesc a fi reale
16.01.2024 | 14:29
Ce pedeapsa risca Florin Salam daca se dovedeste ca a agresato pe tanara de 23 de ani in camera de hotel
Ce pedeapsă riscă Florin Salam dacă acuzațiile aduse se dovedesc a fi reale. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Florin Salam este în mijlocul unui scandal de proporții. La adresa manelistului sunt aduse acuzații de violență asupra unei tinere de 23 de ani. Dacă oamenii legii dovedesc că aceste acuzații grave sunt reale, manelistul riscă o pedeapsă dură.

Florin Salam, implicat într-un scandal de proporții

Florin Salam a ajuns în atenția legii după ce numele său a fost implicat într-un scandal de proporții. O tânără de 23 de ani îl acuză pe celebrul manelist de violență, iar audierile au și început la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

ADVERTISEMENT

Potrivit spynews.ro, la audieri au fost chemate mai multe persoane. Inclusiv angajații hotelului unde se presupune că Florin Salam ar fi agresat-o pe tânăra de 23 de ani s-au prezentat la audieri. Nu au lipsit nici alte persoane care au fost martore la incident.

Momentan, întregul caz se concentrează pe aflarea veridicității acuzațiilor ce îi sunt aduse lui Florin Salam. Dacă se dovedește că totul este adevărat, pedeapsa manelistului va fi stabilită în funcție de art. 193 din Codul Penal.

ADVERTISEMENT

Potrivit stiripesurse.ro, dacă Florin Salam este găsit vinovat de agresiune asupra tinerei de 23 de ani, riscă închisoare între 3 luni și doi ani sau amendă. Însă, un rol foarte important pentru stabilirea pedepsei îl joacă și concluziile expertizei medico-legale.

Ce pedeapsă ar putea primi celebrul manelist dacă este găsit vinovat

Tânăra de 23 de ani va fi supusă unei astfel de expertize, iar rezultatele vor juca un rol crucial. În funcție de starea ei de sănătate, Florin Salam ar putea primi acuzații și mai grave.

ADVERTISEMENT

Dacă loviturile primite de tânără sunt considerate agravante, manelistul riscă să primească o agresiune mult mai gravă. Și anume, închisoarea de la 6 luni la 5 ani sau amendă.

Totul a început chiar din prima zi a acestui an, atunci când poliția a fost sesizată cu privire la anumite acte de violența. Victima a fost tânăra de 23 de ani și, potrivit spuselor ei, agresorul ar fi fost Florin Salam.

ADVERTISEMENT

Incidentul s-a fi petrecut puțin după ora 18, într-o cameră de hotel din Sectorul 1 al Capitalei. Data și ora acestui eveniment nefericit au fost stabilite în funcție de apelul persoanei vătămate.

Imediat după ce a fost înregistrată plângerea, poliția a demarat o acțiune de strângere a probelor care să infirme sau să confirme cele spuse de tânără. Tot în baza plângerii depusă de tânără a fost declanșată și acțiunea penală.

ADVERTISEMENT