Sport

Ce pierdere are Rapidul în acest an! Dan Şucu: „Ăsta va fi deficitul!”

Dan Șucu a vorbit despre pierderile suferite de Rapid în acest an și a spus cum estimează că va fi deficitul clubului în acest an.
03.10.2023 | 20:49
Ce pierdere are Rapidul in acest an Dan Sucu Asta va fi deficitul
Dan Șucu a spus ce pierdere are Rapid în acest an. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Acționarul majoritar al Rapidului a vorbit la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST” cu Robert Niță despre ce înseamnă investițiile în tinerii fotbaliști și a recunoscut că nu ar dori să mai vândă alți fotbaliști.

Dan Șucu a spus ce pierdere are Rapid în acest an

Dan Șucu a vorbit la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST” de ce pierdere va avea Rapid în acest an și cum a împărțit activitatea financiară a clubului: „În mod normal, sezonul acesta, calculele noastre când vorbim de activitatea curentă.

ADVERTISEMENT

Există mai multe căldări, activitatea curentă e una, activitatea de investit în jucători e alta, activitatea de investiții în infrastructură e alta. Investițiile în infrastructură le fac eu, alea nu se pun.

Bugetele ne vorbesc cam de 1.700.000 de euro pentru anul acesta. Deobicei, cheltuielile tind să crească mai mult decât de aștepți, iar veniturile tind să nu crească așa mult”.

ADVERTISEMENT

„Nu spunem nu la situații care ne convin!”

„Eu tind să cred că deficitul va fi cuprins între 1.500.000 de euro și 2.000.000 de euro din activitatea curentă a acestui an, e în linie cu ce ne-am gândit.

În ceea ce privește investițiile în jucători, totul depinde de oportunitate. Nu o să spunem nu la o situație care ne convine. Noi îl vedem pe Petrila ca o investiție, la fel și Borza, Rrahmani la fel”, a continuat Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

„Investițiile pe care le facem în jucători, le facem în jucătorii în care avem încredere că pot deveni și mai valoroși.  Momentan, din punctul meu de vedere, eu nu aș vrea să vindem decât dacă nu putem face altceva.

Nu facem investiția pentru vânzare, ci pentru a prevala, pentru a fi puternici”, a mai spus Dan Șucu, la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST” cu Robert Niță.

ADVERTISEMENT

„SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

Ce PIERDERE are Rapidul in 2023 | Dan Sucu a anuntat TOATE CALCULELE

ADVERTISEMENT