Sport

Dan Şucu l-a făcut praf pe Gigi Becali: „Ori e tupeu fără limită, ori e o problemă medicală!”

Dan Șucu, atac cu talpa sus la Gigi Becali! Patronul Rapidului a folosit cuvinte extrem de dure despre omologul său de la FCSB.
03.10.2023 | 15:12
Dan Sucu la facut praf pe Gigi Becali Ori e tupeu fara limita ori e o problema medicala
Dan Şucu l-a făcut praf pe Gigi Becali: „Ori e un tupeu fără limită, ori e o problemă medicală!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a fost invitatul special al celei mai recente ediții a emisiunii „SUFLET DE RAPIDIST”. Acționarul majoritar al Rapidului l-a făcut praf, fără să-i dea numele, pe Gigi Becali.

Dan Șucu, atac brutal la Gigi Becali: „E de noaptea minții”

Gigi Becali a intrat în gura lui Dan Șucu. Patronul Rapidului i-a dat, în sfârșit, replica finanțatorului de la FCSB, după ce, acesta din urmă, l-a făcut sclav pentru că nu s-a opus impunerii obligatorii a regulii U21.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Înainte de a fi numit slujitor de patronul de la FCSB, ați fost consultat referitor la regula U21, o regulă de care multă lume se plânge, dar mai ales patronul de la FCSB, că e impusă și asta îl deranjează?) Înainte să meargă la aceste consfătuiri sau cum le numesc ei, la Ligă, la Federație, Comitet Executiv… Înainte să meargă într-un Comitet Executiv, noi ne uităm un pic pe ordinea de zi care e de discutat și când avem ceva de comunicat, explicăm celui care merge acolo care e poziția clubului ca să îi dăm un mandat. Că nu merge cineva acolo fără un mandat. Mi se pare fără sens.

Pe ordinea de zi, ideea de desființare a regulii U21 nu a existat niciodată, nu s-a discutat în cadrul clubului de așa ceva. Faptul că apare acolo pur și simplu cineva, se scoală dimineața și îi trece prin cap că vrea să desființeze o regulă și merge acolo să o impună pe ordinea de zi, să o voteze, când oamenii de acolo nici măcar nu au mandat, e de noaptea minții.

ADVERTISEMENT

E fără sens! Și mai departe o atitudine de genul ăsta ori frizează un tupeu fără limită, care poate să fie, ori o problemă medicală, care trebuie urmărită. Nu știu ce să spun mai departe. Dacă e o problemă medicală, e trist. Dacă e o problemă de tupeu fără limită și ăla trebuie într-un fel sau altul luat în considerare și făcut ceva”, a declarat Dan Șucu, în exclusivitate la „SUFLET DE RAPIDIST”.

„Nu poți să te cerți cu cineva care are o problemă medicală”

(n.r. – Credeți că tupeul ăsta vine și din zicala ‘lasă, domne, că merge și așa?’) Habar nu am. E nespecific lumii afacerilor o atitudine de genul ăsta. Posibilitatea de a jigni în felul ăsta e nespecific lumii afacerilor.

ADVERTISEMENT

Nu pot spune că lucrul ăsta mi-a picat prea bine. Nici să intru într-o dezbatere genul ăsta, iar nu e un lucru cu care să poți merge mai departe. Dar, repet, dacă lucrul ăsta trădează o problemă medicală, atunci e trist. Nu poți să te cerți cu cineva care are o problemă medicală.

Iar dacă e o problemă însă de atitudine, în mod normal, într-o lume normală, n-ar fi putut fi supus a vot. Nu poți supune la vot ceva ce nu e în ordinea de zi. În altă ordine de zi, noi dorim regula U21. Nouă ni se pare benefică pentru sportul românesc”, a adăugat acționarul majoritar al Rapidului.

ADVERTISEMENT

„Federația e soft”

Dan Șucu a avut câteva cuvinte și despre modul în care sunt conduse Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal, de la care are așteptări mai mari.(n.r. – Răzvan Burleanu e un președinte bun de federație?) Habar nu am cum e. Din punctul meu de vedere nu contează cine e acolo, atâta timp cât deciziile sunt clare, sunt implementate. Eu aș vedea o Federație mai puternică, în clipa de față mi se pare cam soft (n.r. – moale).

Atât Liga, cât și Federația ar trebui să fie mai puternice, mai decisive. Până la urmă noi trăim după niște reguli. Cine nu le respectă, ar trebui să aibă de suferit”, a conchis Șucu.

Emisiunea SUFLET DE RAPIDIST este în direct și exclusiv, marți, de la ora 13.30, doar pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO.  Premiera emisiunii va putea fi urmărită joi, de la 10:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Dan Sucu A DAT DE PAMANT cu Gigi Becali | REACTIE SURPRIZA despre Burleanu si FRF

ADVERTISEMENT