Sport

Dan Şucu, săgeţi către Meme Stoica: “Angajaţii societăţilor noastre nu ar trebui să aibă voie!”

La „Suflet de Rapidist”, Dan Șucu i-a înțepat pe Mihai Stoica și pe alți reprezentanți ai adversarilor din SuperLigă, care vorbesc la emisiuni televizate despre alte echipe.
03.10.2023 | 18:46
Dan Sucu sageti catre Meme Stoica Angajatii societatilor noastre nu ar trebui sa aiba voie
Dan Șucu, săgeți către Mihai Stoica. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a vorbit, fără să numească, despre reprezentanții altor echipe din SuperLigă care și-au făcut un obicei din a vorbi despre alte echipe la TV.

Dan Șucu, săgeți către Mihai Stoica

Cel mai relevant exemplu de acest gen este Mihai Stoica, managerul general de la FCSB care, din postura de analist TV, critică constant arbitrajele de la meciuri în care nu este implicată echipa lui.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu spune că Federația și Liga ar trebui să oprească, într-un mod, aceste analize, deoarece acest tip de discurs are ca scop punerea de presiune pe arbitri.

Patronul Rapidului speră că centralii sunt suficient de puternici, din punct de vedere mental, sperând că aceștia nu vor fi doborâți de această presiune.

ADVERTISEMENT

Acest mod de a-și reprezenta interesul este greșit și eu cred că din punctul ăsta de vedere Liga și Federația ar trebui să fie mult mai penetranți. Angajații societăților noastre nu ar trebui să aibă dreptul să vorbească despre arbitrajul altor echipei. Bănuiesc că dânșii o percep ca o presiune.

Sper ca arbitrii, care și ei sunt sub presiune în permanență, să absoarbă această presiune și să nu îi intereseze, a spus Dan Șucu la SUFLET DE RAPIDIST.

ADVERTISEMENT

Șucu s-a luat și de Becali

Gigi Becali l-a criticat, în trecut, pe Dan Șucu pentru că acesta a votat pentru regula U21, spunând că este ”sclav”. Dan Șucu i-a răspuns acestuia la SUFLET DE RAPIDIST.

Înainte să meargă la aceste consfătuiri sau cum le numesc ei, la Ligă, la Federație, Comitet Executiv… Înainte să meargă într-un Comitet Executiv, noi ne uităm un pic pe ordinea de zi care e de discutat și când avem ceva de comunicat, explicăm celui care merge acolo care e poziția clubului ca să îi dăm un mandat. Că nu merge cineva acolo fără un mandat. Mi se pare fără sens.

ADVERTISEMENT

Pe ordinea de zi, ideea de desființare a regulii U21 nu a existat niciodată, nu s-a discutat în cadrul clubului de așa ceva. Faptul că apare acolo pur și simplu cineva, se scoală dimineața și îi trece prin cap că vrea să desființeze o regulă și merge acolo să o impună pe ordinea de zi, să o voteze, când oamenii de acolo nici măcar nu au mandat, e de noaptea minții.

E fără sens! Și mai departe o atitudine de genul ăsta ori frizează un tupeu fără limită, care poate să fie, ori o problemă medicală, care trebuie urmărită. Nu știu ce să spun mai departe. Dacă e o problemă medicală, e trist. Dacă e o problemă de tupeu fără limită și ăla trebuie într-un fel sau altul luat în considerare și făcut ceva”, a declarat Dan Șucu, în exclusivitate la „SUFLET DE RAPIDIST”.

SUFLET DE RAPIDIST este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, de la ora 17:30, joi.

Dan Șucu, atac subtil către Mihai Stoica

ADVERTISEMENT