Life

Ce planuri are Denisa Nechifor în 2023. Vedeta și-a îndeplinit deja o mare dorință anul acesta

Denisa Nechifor are planuri ambițioase pentru 2023, însă nu se plânge nici de cum i-a mers anul acesta. Vedeta a reușit să își îndeplinească o mare dorință.
22.12.2022 | 23:44
Ce planuri are Denisa Nechifor in 2023 Vedeta sia indeplinit deja o mare dorinta anul acesta
Cum își petrece Denisa Nechifor noaptea dintre ani și ce planuri are de Revelion. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Denisa Nechifor a vorbit despre întâmplările prin care a trecut anul acesta și de asemenea, a adus în discuție și planurile pentru 2023.

Cum a fost anul 2022 pentru Denisa Nechifor

Invitată la Xtra Night Show, vedeta a dezvăluit că o mare dorință pe plan personal i s-a îndeplinit în acest an.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu a vrut să dea prea multe detalii, explicând că este vorba despre o dorință cât se poate de intimă, însă a dat de înțeles că este extrem de fericită.

Mai mult de atât, Denisa Nechifor încheie anul 2022 cât se poate de împlinită, dar și liniștită, iar pentru ea, timpul petrecut cu o persoană dragă este cel mai important.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai povestit și că atunci când își pune dorințe, marea majoritate dintre ele sunt doar pentru ea și nu este vorba despre nimic material.

Să nu uităm că oricum, aceasta o duce destul de bine din punct de vedere financiar.

”E o dorință personală, intimă. E o dorință legată de o persoană mai mult mai matură, nu de un copil. Toată lumea mă întreabă ce îmi doresc și îmi pun dorințe…dar pe cele pe plan material le-am depășit.

ADVERTISEMENT

Îmi pun dorințe personale, mai intime, dar anul acesta mi s-a îndeplinit chiar dorința pe care mi-am pus-o. Sunt liniștită, eu trăiesc pentru momente (…) Pentru mine acum că petrec 2 – 3 zile cu persoana care mi-e dragă, e tot ce contează”, a mai spus vedeta.

Ce planuri are Denisa Nechifor pentru anul 2023

De Revelion, Denisa Nechifor va petrece timp cu fiica sa, acasă. Cele două au fost deja în vacanță de 1 decembrie, așa că la finalul anului preferă să fie înconjurate de liniște.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta a mai amintit că a mai făcut revelionul și în străinătate, însă a fost destul de aglomerat, așa că preferă să stea acasă.

Pentru anul 2023, Denisa Nechifor își dorește liniște, dar și abundentă, nu doar pentru ea, ci pentru toți.

De asemenea, vedeta este și emoționată, pentru că fiica sa va susține un examen important anul viitor și speră ca rezultatele să fie cele așteptate.

”Pentru anul viitor, eu îmi doresc liniște și abundență pentru toată lumea, că dacă e toată lumea bine, ne lasă și pe noi în pace să fim bine. Îmi doresc să ia fiica mea examenul la anul cu bine și să vedem încotro o luăm și noi.

Acum eram pe Milano, acum suntem puțin pe Dubai, eram inițial pe Londra, cu magazinul de bijuterii, cu mutatul”, a mărturisit Denisa Nechifor.

Amintim că la un moment dat, vedeta a vorbit și despre posibilitatea de a deveni mamă din nou.

Atunci, ea dezvăluia că ar face acest lucru, însă niciodată nu ar mai crește un copil de una singură.

ADVERTISEMENT
Tags: