Life

Ce planuri au Anca Serea și Adi Sînă în 2024. Ce își dorește vedeta cel mai mult: ”Să fie un an cu liniște și pace”

Cu ce gânduri trec Anca Serea și Adi Sînă în 2024. Care este cea mai mare dorință a frumoasei brunete pentru anul următor.
20.12.2023 | 14:10
Ce planuri au Anca Serea si Adi Sina in 2024 Ce isi doreste vedeta cel mai mult Sa fie un an cu liniste si pace
Cu ce gânduri trec Anca Serea și Adi Sînă în 2024. Care este cea mai mare dorință a frumoasei brunete pentru anul următor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce planuri au Anca Serea și Adi Sînă în 2024. Ce își dorește vedeta cel mai mult. Fosta prezentatoare de știri de la Prima TV a mărturisit că se așteaptă ca următoarele 12 luni „să fie cu liniște și pace” pentru ea și familia sa.

Cu ce gânduri trec Anca Serea și Adi Sînă în 2024. Care este cea mai mare dorință a frumoasei brunete pentru anul următor

Anca Serea a dezvăluit cu ce gânduri trece alături de soțul său și copiii în 2024. Care este cea mai mare dorință a frumoasei brunete pentru anul următor, dar și care a decurs anul în curs pentru ea și cei apropiați.

ADVERTISEMENT

Pentru fosta moderatoare 2023 a fost un an imprevizibil. Vedeta a trebuit să recalculeze, să schimbe ”trasee” și să reconsidere multe dintre valorile importante ale vieții. Din fericire, lucrurile s-au încheiat mereu cu bine.

„Slavă Domnului, suntem sănătoși și cred că acesta este cel mai mare câștig. A fost un an bunișor pentru noi. Sper ca anul 2024 să fie un an cu liniște și pace pentru toată lumea și să ne ținem familiile aproape.

ADVERTISEMENT

Cam asta îmi doresc, lucruri simple, nimic material”, a mărturisit Anca Serea într-un interviu pentru Star Matinal, de la Antena Stars. Fosta prezentatoare și Adi Sînă încep 2024 alături de familia lor numeroasă.

Cunoscuta vedetă va pleca într-o vacanță într-un loc foarte drag și în care pleacă frecvent. Primele zile din anul viitor o vor găsi în Austria, într-o stațiune montană, unde se va bucura de toate distracțiile iernii.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un an Anca Serea și-a anulat sejurul la ski pentru că țara noastră nu a fost primită în spațiul Schengen. România a primit un vot negativ chiar din partea țării pe care bruneta o îndrăgește extrem de tare.

Anca Serea și Adi Sînă, vacanțe dese în Austria

„Trebuia să plecăm în Austria, dar el a anulat imediat vacanța, după ce a aflat că austriecii nu ne-au lăsat în Schengen! I-am zis: «ești nebun!». Noi mergeam în Austria în vacanță, în fiecare an, la schi.

ADVERTISEMENT

Era o tradiție la noi. A schimbat imediat și a luat undeva în Franța! N-am putut să-l conving, el e încăpățânat de felul lui!”, spunea în urmă cu un an Anca Serea despre vacanța anulată de Adi Sînă, notează click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: