Life

Anca Serea, sfat important pentru urmăritori: “Realizăm mult prea târziu”

Anca Serea are un sfat important pentru urmăritori. Soția lui Adi Sînă a vorbit despre cum trebuie gestionat timpul fiecăruia.
13.08.2023 | 19:11
Anca Serea sfat important pentru urmaritori Realizam mult prea tarziu
Ce sfat important a avut Anca Serea pentru urmăritori. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Serea le-a oferit un sfat important celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Vedeta consideră că timpul nu trebuie pierdut și că orice moment trebuie valorificat.

Anca Serea, sfat important pentru cei care o urmăresc

Soția lui Adi Sînă se poate considera împlinită pe toate planurile, mai ales cel personal. Are șase copii pe care îi iubește enorm și se bucură de fiecare moment alături de familia ei.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele sociale, acolo unde este urmărită de sute de mii de persoane, Anca Serea a postat un mesaj în legătură cu trecerea timpului. Vedeta și-a început postarea cu un citat care îi aparține regretatului Steve Jobs și care spune că timpul este limitat, așa că oricine ar trebui să profite de el.

Vedeta încearcă să-și organizeze timpul astfel încât să ducă la bun sfârșit toate lucrurile pe care le are de făcut. Anca Serea știe să-și gestioneze timpul astfel încât să se ocupe de proiectele profesionale și să stea cu familia.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare le-a dar urmăritorilor un sfat foarte prețios cu privire la gestionarea timpului. Vedeta a spus că anumite gânduri și mici probleme nu ar trebui să ne influențeze atât de mult.

“’Timpul tău este limitat, așa ca nu-l pierde trăind viața altcuiva!’ a spus Steve Jobs. Cred că timpul este cel mai prețios atu pe care îl avem cu toții, dar pe care, din păcate, nu îl valorificăm așa cum ar trebui.

ADVERTISEMENT

Realizăm mult prea târziu de cele mai multe ori că l-am irosit cu gânduri și probleme care nu meritau, cu oameni care nu l-au prețuit, încercând să fim ceea ce nu suntem…

Căci cel mai valoros dar pe care îl poți oferi cuiva este timpul tău. Faceți ordine, așadar, în gânduri și mai ales în priorități”, a scris soția lui Adi Sînă pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ce le-a sugerat vedeta oamenilor

Totodată, Anca Serea le-a spus urmăritorilor să nu exagereze cu anumite lucruri și să se bucure de momentele petrecute alături de persoanele dragi din viața lor.

“Folosiți-vă de secundele, minutele, orele pe care le aveți cu oameni dragi, care merită, implicați-vă în activități care vă bucură și vă cresc sufletul. Creați amintiri frumoase, care sa va însoțească pretutindeni.

Folosiți-vă de timp ca sa munciți si ca să vă odihniți, cu cumpătare, fără exagerări și fără grabă. Timpul nu se pierde, însă poate fi cheltuit cu chibzuință”, a mai scris Anca Serea pe pagina ei.

Recent, Anca Serea și Adi Sînă s-au bucurat de o escapadă în doi. Destinația pe care au ales-o a fost Veneția, unde au avut parte de o atmosferă romantică și de peisaje de vis.

ADVERTISEMENT
Tags: