News

Ce poreclă a primit Diana Șoșoacă de la Cristian Tudor Popescu. Jurnalistului nu i-a fost rușine s-o numească așa

26.02.2021 | 20:58
Ce porecla a primit Diana Sosoaca de la Cristian Tudor Popescu Jurnalistului nu ia fost rusine so numeasca asa
Ce poreclă a primit Diana Șoșoacă de la Cristian Tudor Popescu. Jurnalistului nu i-a fost rușine s-o numească așa. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă a primit o nouă poreclă din partea gazetarului Cristian Tudor Popescu. După ce în urmă cu câteva zile a denumit-o ”Cascasa Urlătoarea”, omul de presă a numit-o acum cu un alt apelativ.

Vineri seara, la Digi24, CTP a comentat ultimele ieșiri publice ale senatoarei și nu s-a sfiit să o critice din nou pentru modul său de a se comporta.

ADVERTISEMENT

Ziaristul a vorbit, printre altele, de atitudinea avocatei în seara incidentului de la Institutul ”Marius Nasta”, dar și despre vizita ei de săptămâna trecută în Valea Jiului.

Ce poreclă a primit Diana Șoșoacă de la Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu continuă războiul de la distanță cu avocata Diana Șoșoacă. După ce la începutul acestei săptămâni jurnalistul a spus că aceasta vrea să câștige simpatie, numind-o,, ”senatoarea Cascada Urlătoarea”, vineri i-a găsit o nouă poreclă.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a comentat o poză în care senatoarea apare la ”Marius Nasta” într-un conflict verbal cu oamenii de ordine, CTP a numit-o ”Doamna Balivernă”. Gazetarul a mers mai departe și a comparat-o cu un șarpe Boa.

”Asta este o poză reprezentativă în care apare doamna, așa cum am numit-o eu, Cascada Urlătoarea, dar o să-i schimb apelativul, o să fac asta o dată pe săptămână. Acestei doamne o să îi spunem acum Doamna Balivernă.

ADVERTISEMENT

Deschiderea maxilarelor doamnei. Se apropie de ceea ce realizează un șarpe Boa. Mă întreb dacă doamna posedă ceea ce șerpii posedă, osul pătrat.

Acolo era un domn de la pază care și-a făcut doar datoria. Doamna Ciocioacă, pentru că are multe cioace în dotare, amenința un om, care era acolo, conform fișei postului.

ADVERTISEMENT

Și-a folosit legitimația în mod ticălos și ilegal. Asta a făcut și în fața Spitalului de la Matei Balș, acolo unde amenința ca o șefă de bandă, de gașcă, asta este esența comportamentului doamnei”, a spus CTP la postul de știri citat.

CTP, despre vizita Dianei Șoșoacă în Valea Jiului: ”Ticăloșie fără margini”

Cristian Tudor Popescu a comentat și vizita Dianei Șoșoacă în Valea Jiului, acolo unde a avut loc protestul minerilor față de neplata unor salarii. Omul de presă consideră o ”ticăloșie fără margini” ceea ce a făcut senatoarea.

”A fost în Valea Jiului. Ce a făcut acolo este neomenesc. De o ticăloșie fără margini: Rezistați că ăștia vor să vă închidă, striga în gura mare acolo. De ce să le spui asta minerilor? Păi, foarte bine că se vor închide minele. E foarte bine să le dai salariile, dar în același timp, pregătești în timp, etapizarea acestor zone

Vine această doamnă, Balivernă, care spune că ”am eu un inventator și o să uscăm cărbunele”. Cum să usuci cărbunele?. Înfige botul acela foarte dezvoltat și suge capital politic. Eu voi fi făcut de distinsa păduche, voi fi destinat uitării, o să spună și altele despre mine”, a mai spus CTP.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro...
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro pe lună pentru a trăi: „Prețurile nu sunt foarte diferite în România”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte...
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte ca o zeiţă în mijlocul luxului unde se află
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar....
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar. Au anunțat acum
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul