Life

Ce rasă de câine ți se potrivește, în funcție de zodie. Lista completă pentru fiecare nativ

Oricine a avut în grijă vreodată un animal, știe cât de multă afecțiune poate oferi un câine, Află ce rasă de câine ți șe potrivește în funcție de zodie.
20.02.2024 | 18:12
Ce rasa de caine ti se potriveste in functie de zodie Lista completa pentru fiecare nativ
Ce rasă de câine ți se potrivește în funcție de zodie. Sursă foto: Google
ADVERTISEMENT

Câinele este adevăratul prieten al omului. Animalele oferă iubire și grijă necondiționată stăpânului. Cu toate acestea, nu ne este străin faptul că fiecare animal are un caracter aparte. Cu unii câini poți avea o chimie imediată. Cu alții o dobândești treptat. Dacă ești în căutarea animăluțului perfect pentru tine, noi avem câteva recomandări care pot fi asociate în funcție de zodie sau ascendent.

Ce câine să alegi în funcție de zodie

Berbec: Ciobănesc german

Berbecul este primul nativ al zodiacului. Printre calitățile tale se numără spontaneitatea, ambiția, dar și impulsivitatea. Așadar, personalitatea ta se mulează perfect cu temperamentului ciobănescului german. Ești ghidat de Marte, Zeul Războiului. Berbecul este pregătit întotdeaună de confruntarea situațiilor neplăcute, iar asta îți face remarcat curajul.

ADVERTISEMENT

Taur: Basset Hound

Ești persevernt, luptător, dar și încăpățânat. Așadar, ai nevoie de un câine care să țină pasul cu tine. Semnele de pământ indică latura ta afectivă. Cu persoanele dragi ești iubitor, relaxat. Așadar, ai nevoie de un câine, care să te completeze perfect. Basset Hound ți se aseamănă mult, deoarece această rasă este blândă, dar poate deveni încăpățânat, dacă este deranjat de ceva.

Gemeni: Russell Terrier

Ești adaptabil la orice schimbare. Totodată, sociabilitatea ta și curiozitatea te descriu perfect. Nativul este condus de Mercur. Russell Terrier este un câine jucăuș. De asemenea, este recunoscut pentru inteligența de care dă dovadă, dar și pentru cât de vocal este.

ADVERTISEMENT

Rac: Collie

Ești o fire gingașă și blândă. Romantismul și lipsa de agresivitate te caracterizează perfect. Prietenii își pun baza în voi, iar tu te-ai înțelege de minune cu un Collie. Racii sunt conduși de luna maternă, iar acest lucru îi face emotivi, dar și atenți cu cei din jur.

Leu: Golden Retriever

Leul este o fire impunătoare și iubitoare de atenția celor din jur, Își doresc să atragă cât mai multe păreri bune din partea celor din jur. Un golden retriever se va potrivi la perfecție  cu atribuțiile tale.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Pudel în miniatură

Stă în natura ta să îi ajuți pe cei din jurul tău. Pudelul este întotdeauna foarte atașat de oameni și de grija lor. De asemenea, acesta se laudă cu un caracter iubitor și plin de afecțiune. Fecioarele sunt recunoscute pentru inteligență, dar și pentru cât de sociabili sunt.

Balanță: Bichon havanez

Ești o fire visătoare și prietenoasă. Totodată, îți place ceea ce este frumos și estetic. Balanțele au personalități fermecătoare, dar și amuzante. Bichonii sunt considerați adorabili și jucăuși.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Basenji

Ești o fire independentă și exigentă. De asemenea, ești în căutare mereu de noi aventuri. Te-ai înțelege de minune cu un câine Basenji. Scorpionul esre condus de Marte și asta-l face o fire curajoasă, exact ca această rasă.

Săgetător: Husky siberian

Ești sincer și orgolios. Cu toate acestea, ești o fire plină de viață. Îți place să trăiești viața din plin. Săgetătorului îi plac expedițiile periculoase și ești dorinc de cunoaștere la fel ca acești câini.

Capricorn: Ciobănesc de Berna

Ești o fire ambițioasă și plină de comapasiune. Capricornii sunt apreciați pentru devotamentul de care dau dovadă, la fel ca acești câini loiali.

Vărsător: Shiba Inu

Sunteți cu gândul mereu la viitor. Nu lăsați pe nimeni să vă dea ordine. Mai mult decât atât, sunteți niște persoane pline de energie. Varsătorii se laudă cu inteligență nativă, la fel ca Shiba Inu.

Pești: Cavalier King Charles Spaniel

Ești pasionat de artă și de tot ceea ce este frumos. Bunătatea ta este una dintre calitățile de bază. Sunteți empatici, emotivi și dornici să primiți cât mai multă iubire. Așadar, această rasă este perfectă pentru tine.

ADVERTISEMENT
Tags: