Life

Un câine care adoră să fie hoț. Filmarea cu un Golden Retriever a devenit virală

Acest câine adoră să fie hoț. Filmarea cu un Golden Retriever a devenit virală pe internet și chiar nu e de mirare, având în vedere atitudinea patrupedului.
09.02.2024 | 16:28
Un caine care adora sa fie hot Filmarea cu un Golden Retriever a devenit virala
Un câine care adoră să fie hoț. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Acest câine adoră să fie hoț și a luat cu asalt internetul. Este vorba despre o filmare cu un Golden Retriever care a devenit virală. Ce atitudine are patrupedul și ce a putut să facă?

Un câine care adoră să fie hoț

Animalele continuă să ne uimească. După ce o filmare cu un Golden Retriever iubitor de pisici a devenit virală, iată că acum, un alt video face înconjurul internetului. Este vorba despre aceeași rasă de câine, dar cu o altă atitudine.

ADVERTISEMENT

Tot mai multe persoane își expun animalele de companie pe internet. Putem vedea pisici care fac gesturi neobișnuite, dar și câini cu o atitudine complet neașteptată. Iar totul este spre deliciul internauților.

Nu puține sunt clipurile video de pe internet cu animale care ajung virale. De această dată însă, vorbim despre un câine care adoră să fie hoț. Ce spune însă stăpânul lui despre asta?

ADVERTISEMENT

În clipul video care a devenit viral, un câine din rasa Golden Retriever reușește să stârnească amuzamentul publicului. Acest câine adoră să fie hoț, însă ce ajunge să fure?

Pacha este numele patrupedului care de altfel este urmărit de o mulțime de persoane pe Instagram și care fură lucrurile stăpânului său. De la șosete, până la pantofi și nu numai. Iar în momentul în care fură, câinele face și un gest cu adevărat hilar.

ADVERTISEMENT

Ce lucruri, fură, de fapt, câinele

“Care este activitatea ta preferată?” este descrierea clipului care a devenit viral pe internet. Și se pare că după ce fură lucruri, patrupedul petrece ceva timp cu ele.

În imagini putem observa că acesta devine dramatic. Îi ia lenjeria intimă a stăpânului, iar apoi stă cu ea pe canapea, fără vreun gând să îi dea drumul. Și se pare că există și un motiv pentru care acest câine adoră să fie hoț.

ADVERTISEMENT

Stăpânul menționează în descrierea video-ului că lucrurile cele mai mirositoare îl atrag pe patrupedul său. “Lucrurile tatei sunt preferatele mele pentru că sunt cele mai mirositoare”, aflăm din clipul video cu Pacha care a devenit viral.

ADVERTISEMENT