Life

Ce rată lunară are Ionuț Rusu pentru apartamentul luat prin bancă: „L-am cumpărat acum vreo trei ani”

Ionuț Rusu a făcut câteva destăinuiri despre viața sa de actor, televiziune, dar și banii pe care trebuie să îi plătească lunar pentru apartamentul său.
28.01.2023 | 12:30
Ce rata lunara are Ionut Rusu pentru apartamentul luat prin banca Lam cumparat acum vreo trei ani
Ionuț Rusu, actor de comedie. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ionuț Rusu a vorbit despre vrute și nevrute în cel mai recent podcast al lui Radu Țibulcă, pe YouTube.

Ionuț Rusu are apartament în rate. Plătește 1.400 de lei pe lună pentru el

Nu a existat niciun subiect de care să se ferească fostul coleg de scenă al Anisiei Gafton la „Te cunosc de undeva”. Cel mai bun imitator al președintelui Klaus Iohannis a dezvăluit, printre altele, că nu mai locuiește cu părinții de trei ani și că la un moment dat a luat în calcul să fie celibatar pentru tot restul vieții.

ADVERTISEMENT

La rugămintea lui Țibulcă, Rusu a comentat și evoluția clasei politice, acesta spunând că nu mai are așteptări de la conducători.
Îndrăgitul actor și vlogger din Sibiu a spus că nu i-a crescut foarte mult rata la apartament față de cum își imagina că va bubui creditul său.

„L-am cumpărat acum vreo trei ani. Am rate la bancă pe 30 de ani. Eu sunt în co-proprietate cu banca. Toți ne bucurăm așa cu apartamentele luate cu credit…

ADVERTISEMENT

Sună la bancă și întreabă, poate să vină la noi un prieten? Te rog frumos, că te las și pe tine să îți aduci colegi de la altă bancă. Mi-am luat un credit acum trei ani. Am rată 13 milioane și ceva, 14 milioane de lei”, a declarat Ionuț în podcastul lui Țibulcă.

Bărbatul a abordat și chestiuni legate de viața sa personală. Ionuț a mărturisit că a existat o etapă când s-a gândit să fie celibatar pentru totdeauna, să stea într-o casă cu alți prieteni și să facă doar ce le taie capul.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care actorul n-ar pleca din România: „Sunt și foarte comod”

„M-am gândit cum am fi noi de fericiți, într-o casă, așa, cu Playstation, ca-ntre băieți. Noi și când avem un conflicțel, imediat îl stingem. Noi nu analizăm lucrurile în profunzime, în schimb, femeile analizează. Noi nu ne gândim atât de amănunțit. O femeie gândește mult mai profund”, a mai spus Rusu.

Țibulcă a vrut să știe de la Ionuț dacă s-a gândit vreodată să plece din țară. Comediantul a motivat că nu a luat asta în calcul, iar motivul e comoditatea de care dă dovadă.

ADVERTISEMENT

„România e o țară foarte mișto în care să trăiești. Nu există cheltuielile de afară, regulile de afară. Încă e o țară în care să trăiești. Nu mă atrage ideea de a pleca. Mi-ar plăcea să plec la Hollywood. Eu sunt și foarte comod, sunt Taur. Dacă țara noastră ar fi în război și toată țara ar fi ca mine, bine, frate, cum vreți voi”, a adăugat actorul.

ADVERTISEMENT