Life

Ce reacție a avut Ileana Sterp după ce Daniela Iliescu a dezvăluit că s-a certat cu familia Sterp. Mesajul e clar

Ce a mărturisit Ileana Sterp despre disputa cu Daniela Iliescu. Dezvăluiri legate de familia sa, la o săptămână după nunta Getei.
07.10.2022 | 18:53
Ce reactie a avut Ileana Sterp dupa ce Daniela Iliescu a dezvaluit ca sa certat cu familia Sterp Mesajul e clar
Ce a mărturisit Ileana Sterp despre disputa cu Daniela Iliescu. Dezvăluiri legate de familia sa. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce reacție a avut sora mai mare a lui Culiță Sterp după ce iubita cântărețului a dezvăluit că s-a certat cu familia Sterp căreia i-a adus numeroase critici. Mesajul este foarte clar și nu lasă deloc de nicio interpretare.

Ce a mărturisit Ileana Sterp despre disputa cu Daniela Iliescu. Dezvăluiri legate de familia sa

Ileana Sterp nu a trecut cu vederea declarațiile făcute de cumnata sa, Daniela Iliescu, care a precizat că niciodată nu a avut o legătură foarte apropiată cu familia partenerului de viață. Afirmația a înfuriat-o pe sora lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Cele două tinere se cunosc de foarte multă vreme și au fost prietene bune, însă acum lucrurile par să se fi răcit între ele. Șatena a subliniat că nu a pozat niciodată în familia perfectă împreună de mama și frații săi.

Mi-am dat seama astăzi de un lucru și vreau să vă zic și vouă de faptul că majoritatea dintre voi de aici îmi scrieți mereu că «sunteți o familie perfectă, că vă iubesc, vă ador»

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc din toată inima și sunt super recunoscătoare pentru comunitatea mea, dar voiam să zic că, de fapt, noi nu suntem o familie perfectă și cred că tocmai imperfecțiunea asta o iubiți. 

Spuneam că tocmai imperfecțiunea asta că eu așa o numesc și faptul că noi suntem atât de transparenți, naturali, apărem în orice ipostază aici fără să ne fie jenă și cred că voi asta iubiți la noi, de fapt, nu că suntem familia perfectă, că nu suntem.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr se caută perfecțiunea, se caută să se arate perfecțiune și probabil noi nefăcând treaba asta… de asta am ajuns așa de mult la sufletele voastre și vă mulțumesc din toată inima!

Sunt fericită că am reușit să rămânem așa, dar nu suntem perfecți așa cum spuneți… avem și noi multe defecte, avem și noi multe greșeli. Suntem oameni la fel ca voi. Cred că ați înțeles ce-am vrut să zic.

ADVERTISEMENT

Acum e plin Instagram-ul de mesaje despre ceea ce a spus Daniela. Dacă ea a considerat că trebuie să spună lucrul ăsta și dacă… nu știu. Cum am spus mai înainte trebuie să respectăm mai mult părerile, opiniile oamenilor din jurul nostru.

Trebuie să ne gândim că nu tot ceea ce credem noi este corect, este cu adevărat corect. Nu știu, trebuie să analizăm mai mult lucrurile. Mulțumesc pentru atenție!”, a spus Ileana Sterp pe pagina de Instagram.

În plus, sora lui Culiță Sterp respectă părerea cumnatei sale, Daniela Iliescu. Mai mult decât atât, Ileana Sterp a mai precizat că își vede în continuare de treaba sa, fără să pună la suflet declarațiile frumoasei blondine.

ADVERTISEMENT