Life

Daniela Iliescu a dezvăluit cum se înțelege, de fapt, cu familia lui Culiță Sterp! A recunoscut că s-a certat cu cei dragi iubitului ei

Daniela Iliescu a dezvăluit cum se înțelege, de fapt, cu familia lui Culiță Sterp! Aceasta a recunoscut că au existat certuri și discuții între ei.
07.10.2022 | 18:36
Daniela Iliescu a dezvaluit cum se intelege de fapt cu familia lui Culita Sterp A recunoscut ca sa certat cu cei dragi iubitului ei
Daniela Iliescu a dezvăluit cum se înțelege, de fapt, cu familia lui Culiță Sterp! Foto: Colaj Fanatik / Tiktok și Instagram
ADVERTISEMENT

Daniela Iliescu a vorbit despre cum se înțelege cu familia iubitului ei. După ce în mediul online s-a spus că ea și soacra ei nu se suportă, iubita cântărețului a decis că este momentul să vorbească despre acest subiect.

Cum se înțelege Daniela Iliescu cu familia lui Culiță Sterp

Daniela Iliescu a recunoscut că mai există certuri între ea și familia lui Culiță Sterp, din cauza mentalităților diferite sau a felului în care au fost crescuți.

ADVERTISEMENT

Daniela Iliescu a mărturisit că ea și familia soțului ei nu au avut o relație apropiată și nici perfectă.

„O să discut puțin despre relația mea cu familia lui Culiță. O să încep prin a vă spune că noi nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă, dacă se poate spune așa”, a spus Daniela Iliescu pe Tiktok.

ADVERTISEMENT

Mama copilului lui Culiță Sterp a povestit că nu se potrivește ca gândire cu familia partenerului în unele aspecte, dar relația lor este una normală și se vizitează des și se apreciează, chiar dacă nu se pot pune de acord asupra unor lucruri.

De asemenea, Daniela Iliescu a mai spus și că este sigură că nimeni nu are o relație perfectă nici cu propria familie, nici cu cea a partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

„Dacă ar fi să vă întreb pe voi câți aveți o relație perfectă cu familia partenerului, cred că nu mi-ar spune nimeni să spună: Da, eu nu m-am certat niciodată, n-am avut discuții niciodată, n-am avut divergențe cu ei.

@daniela.iliescuPoate am mai omis detalii, dar am avut doar 3 min la dispoziție 😆♬ original sound – Daniela Iliescu


Nu este cazul aici, noi avem program diferit, suntem diferiți, am fost crescut diferit, avem mentalități diferite. În unele aspecte nu ne potrivim ca gândire, dar asta nu înseamnă că nu ne apreciem, că nu ne iubim sau vizităm, sau cum se spune în comentarii că nu ne suportăm. Nu este adevărat deloc. Nu suntem super apropiați”, a mai spus Daniela Iliescu, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ce relație are Daniela Iliescu cu soacra ei, mama lui Culiță Sterp

Soția lui Culiță Sterp a vorbit și despre relația cu soacra sa, mama Geta, și a spus că există o presiune complet greșită asupra femeilor pentru a se înțelege bine cu mama soțului lor, cu care ea nu este de acord.

Cel mai important lucru este ca cei doi soți să se înțeleagă bine, mai puțin relația dintre noră și soacră.

„Pentru multe femei se pune presiunea asta, trebuie să te înțelegi cu soacra, nu, cel mai important e ca partenerul tău să te iubească și să vă înțelegeți bine

În familia noastră, nu există nicio problemă. Da, am mai avut discuții, am mai avut și certuri, dar cine n-a avut?”, a încheiat Daniela Iliescu.

ADVERTISEMENT