Life

Ce regrete are Vica Blochina până la 47 de ani: ”Poate dacă nu aș fi avut o relație cu un om însurat aș fi fost o femeie normală”

Regretele pe care le are Vica Blochina la vârsta de 47 de ani. Vedeta și-a deschis sufletul. Declarații despre aventura cu Victor Pițurcă.
15.03.2023 | 12:25
Ce regrete are Vica Blochina pana la 47 de ani Poate daca nu as fi avut o relatie cu un om insurat as fi fost o femeie normala
Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Vica Blochina și-a deschis sufletul în fața fanilor. Fosta balerină a mărturisit ce regrete are până la cei 47 de ani și a făcut referire inclusiv la faptul că timp de 16 ani a fost amanta fostului selecționer, Victor Pițurcă, alături de care are un fiu.

Vica Blochina, mărturisiri despre regrete la 47 de ani

Vica Blochina a dat de înțeles în cadrul unui interviu că regretă faptul că oamenii și-au creat o părere negativă despre ea, fiindcă a avut o aventură cu Victor Pițurcă. Vedeta, dincolo de critici, spune că este mulțumită de viața sa de până acum, mai ales de evoluția copilului ei, Edan

ADVERTISEMENT

”Asta e o întrebare foarte contradictorie din punctul meu de vedere (întrebare despre regrete-n.r). Câteodată stau și mă gândesc…știi care e faza? Întotdeauna, oricine mi-ar spune să nu te uiți stânga dreapta, vezi oamenii fericiți, nefericiți, tot timpul ai repere.

Eu sunt așa cum sunt acum. Poate dacă nu aș fi avut relație cu un om însurat, poate aș fi fost altfel, aș fi fost o femeie normală. Stau să mă gândesc, pentru mine, punctul meu final care a fost? Ce s-a întâmplat în punctul final? Copilul meu este super bine, este acolo unde mi-am dorit eu, chiar mult mai bine decât mi-am imaginat vreodată ”, a detaliat Vica Blochina într-un interviu pentru Wowbiz.ro

ADVERTISEMENT

Fosta balerină se consideră o mamă luptătoare din moment ce fiul său are o copilărie fericită. De altfel, este mulțumită de viața pe care i-a oferit-o Dumnezeu până la cei 47 de ani, dar este conștientă și că a făcut anumite greșeli.

”Asta înseamnă că eu sunt o mamă luptătoare și am făcut lucrurile așa cum a trebuit, cum a fost cursul vieții. De aceea, îmi pare rău că sunt unele lucruri în viață pe care le-am făcut, dar după aceea, mă trezesc și spun că a fost bine ce am făcut. Acest drum în viață, ți-l dă Dumnezeu. Cum alegi și cum ieși din el, depinde numai de tine și de ce vrea Tatăl Ceresc”, a mai spus Vica Blochina.

ADVERTISEMENT

Fiul Vicăi Blochina, mutat definitiv cu Victor Pițurcă

Printre toate acestea, vedeta a precizat că Edan stă în continuare cu tatăl lui, după ce a anul trecut a luat decizia de a se muta în locuința acestuia. Edan este în prezent un adolescent în toată firea, având vârsta de 15 ani și ține legătura cu cea care i-a dat naștere, chiar dacă se află acasă la Victor Pițurcă.

Totuși, Edan nu-i povestește tot ceea ce face mamei sale, iar acest lucru o înfurie pe Vica Blochina, așa cum a mai mărturisit chiar ea pentru sursa menționată anterior. Totodată, fosta balerină crede că fiul i-a preluat din multe trăsături și că este un copil inteligent.

ADVERTISEMENT

Vica Blochina are încredere că fiul său va deveni un bărbat în toată firea, peste ani, deoarece ea știe cum l-a educat. De asemenea, vedeta este de părere că în evoluția frumoasă a lui Edan va avea un rol important și notorietatea tatălui.

ADVERTISEMENT