Life

Ce relație are Victor Cornea cu fiicele cântăreței Andreea Bălan. Imaginile care spun totul

Andreea Bălan și Victor Cornea formează deja o familie! Relația dintre jucătorul de tenis și fiicele sale e una specială!
06.08.2023 | 16:37
Ce relatie are Victor Cornea cu fiicele cantaretei Andreea Balan Imaginile care spun totul
Victor Cornea și Andreea Bălan formează de câteva luni un cuplu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Victor Cornea și Andreea Bălan sunt de ceva vreme împreună și pozează în cuplul perfect! În tot acest timp, însă, s-au făcut o serie de speculații despre relația lor.

Victor Cornea și Andreea Bălan, antrenament cu fetițele pe terenul de tenis

Ba că părinții tenismenului n-ar fi încântați de povestea tânărului cu cântăreața… Ba că această relație nu ar fi una de durată, și așa mai departe. Lumea și-a dat cu părerea despre perechea ei, dar Andreea Bălan a ignorat toate lucrurile spuse. Și-a văzut în continuare de treabă.

ADVERTISEMENT

Vedeta l-a însoțit pe iubitul ei, Victor Cornea, aproape peste tot în turneele sale, vara asta. Acum, cei doi sunt în țară și se bucură de momente frumoase, în familie!

Spunem în familie pentru că Andreea Bălan a publicat niște imagini care spun totul despre relația dintre Victor Cornea și fetele sale. Până acum, în toată această poveste de amor au lipsit micuțele. După cum știți, membra trupei Andre are două fete pe care le-a conceput cu actorul George Burcea.

ADVERTISEMENT

Ei bine, Andreea le-a arătat fanilor că Victor s-a lipit destul de mult de cele două fete, Ella și Clara. Băiatul le-a devenit profesor de tenis! Bălanca a postat niște videoclipuri pe Instastory în care se află pe terenul de tenis cu fiicele sale. Acestea sunt antrenate, la un moment dat, de iubitul ei.

victor cornea andreea bălan
Andreea Bălan și Victor, iubitul ei, pe terenul de tenis cu fiicele sale. Foto: Instagram

Iubitul cântăreței, profesor pentru cele două micuțe

Antrenamentul pentru orele de sport a început cu o seară înainte, Andreea exersând cu fetele sale pe terasa casei mișcările cu racheta.

ADVERTISEMENT

Din filmulețe reiese că Bălan e foarte mândră de felul în care de descurcă micile sale comori pe zgură, semn că dacă vor continua pe acest drum s-ar putea să se transforme, cine știe, în viitoare campioane!

Victor Cornea și Andreea Bălan și le-au împărțit pe cele două fete ale artistei. Fiecare dintre porumbei a jucat cu câte una dintre copile. Întrebarea pe care și-o vor pune de acum toți este dacă între cei doi există intenții serioase cu privire la această relație.

ADVERTISEMENT

Mai precis, vor ajunge în fața ofițerului stării civile, având în vedere că Victor se înțelege de minune cu fiicele cântăreței? Timpul ne va oferi răspunsul!

ADVERTISEMENT