Life

George Burcea, într-o nouă relație după despărțirea de Viviana Sposub? Imaginea care a generat mari controverse

George Burcea are o nouă parteneră după ce s-a despărțit de Viviana Sposub? Imaginea misterioasă pe care a postat-o pe Instagram.
21.07.2023 | 19:23
George Burcea intro noua relatie dupa despartirea de Viviana Sposub Imaginea care a generat mari controverse
George Burcea a fost trei ani împreună cu Viviana Sposub. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

George Burcea stârnește dubii la câteva zile după ce s-a aflat că nu mai este împreună cu Viviana Sposub, cea alături de care a stat trei ani. Actorul a postat joi seară o imagine misterioasă pe contul său de Instagram. Are o nouă relație?

Imaginea misterioasă postată de George Burcea, după despărțirea de Viviana Sposub

Între George Burcea și Viviana Sposub s-ar fi stins de multă vreme flacăra iubirii. De ceva timp circulau zvonuri potrivit cărora au luat-o pe căi separate. La începutul acestei săptămâni, însă, fosta prezentatoare de la Kanal D a decis să dea cărțile pe față și a confirmat despărțirea.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a făcut mărturisirea precizând și că își dorește ”discreție și intimitate” față de subiect, dar iată că fostul iubit pare că vrea să mențină atenția. Într-un Instastory al lui George Burcea se găsește o imagine cu o femeie brunetă, cu părul lung, care privește apusul.

Tânăra din fotografie este cu spatele către cameră, dar părul este similar cu cel al Vivianei Sposub. Acum, mulți admiratori de-ai celor doi nu știu ce să creadă. S-au împăcat sau George Burcea s-a cuplat cu o altă femeie și își dorește să stârnească gelozie din partea Vivianei?

ADVERTISEMENT
Femeie misterioasa George Burcea
Cine este femeia din Instastory-ul lui George Burcea? Sursa foto: Instastory

 

Între timp, pe contul de Instagram al actorului sunt o mulțime de comentarii referitoare la povestea sa de dragoste cu fosta moderatoare. Unii fani îi sugerează lui George Burcea să se împace cu Viviana Sposub, deoarece au văzut-o plângând.

”Azi am văzut-o pe Vivi și plângea în hohote, era terminată! Hai te rog să restrângeți familia, că e distrusă săraca fată” , a scris pe Instagram un fan de-al lui George Burcea. Însă, ce se întâmplă pe contul Vivianei Sposub?

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Viviana Sposub după despărțirea de George Burcea

Frumoasa brunetă se relaxează. Într-un Instastory, ea apare într-un salon de masaj, mai exact, după terminarea acestuia, care nu a fost unul oarecare, ci ”balinez” și a durat nici mai mult, nici mai puțin de 80 de minute. Viviana Sposub spune că se simte foarte bine în urma răsfățului de care a avut parte.

”Azi am ales o ședință de masaj balinez, care a durat 80 de minute. Nu vă pot descrie în cuvinte cum mă simt”, a scris Viviana Sposub în dreptul unui filmuleț cu ea dintr-un salon de masaj, pe chip citindu-i-se starea de bine.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru emisiunea ”Ferma”, de pe Protv. Se întâmpla în urmă cu trei ani, iar atunci George Burcea ieșea din căsnicia cu Andreea Bălan. Nu se cunoaște adevăratul motiv din care Viviana Sposub și actorul s-au despărțit.

ADVERTISEMENT