Life

Ce relație există între Amna și Dorian Popa. Ce spune artista despre un nou bărbat în viața ei

Amna și Dorian Popa au lansat recent piesa ”Motivul meu”, care deja face furori pe internet. Mulți se întreabă însă cum se înțeleg cei doi și dincolo de camerele de filmat.
11.12.2022 | 15:14
Ce relatie exista intre Amna si Dorian Popa Ce spune artista despre un nou barbat in viata ei
Ce relație există între cântăreața Amna și Dorian Popa. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Amna și Dorian Popa sunt unii dintre cei mai apreciați artiști din România. Amândoi se bucură de o carieră de mare succes în domeniul muzical.

Ce relație există între Amna și Dorian Popa, dincolo de camerele de filmat

În timp ce Dorian Popa activează în mai multe domenii, inclusiv cel al imobiliarelor, Amna a ales să se concentreze doar pe partea muzicală

ADVERTISEMENT

Iată că cei doi au găsit însă și o o colaborare perfectă. Drept dovadă, cea mai recentă piesă lansată de cei doi artiști, ”Motivul meu”, a reușit să stângă nu mai puțin de 800k de vizionări într-un timp foarte scurt.

Mulți se întreabă însă ce relație există, de fapt, între Amna și Dorian Popa, dincolo de colaborare. Într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro, artista a dat câteva detalii incredibile.

ADVERTISEMENT

Aceasta susține că nici ea și nici Dorian Popa nu sunt falși, iar acesta este și motivul pentru care publicul ar putea crede că între cei doi există și ceva mai mult.

În realitate însă, Dorian Popa și Amna sunt buni prieteni, se respectă reciproc și de asemenea, beneficiază unul de susținerea celuilalt, povestește artista.

ADVERTISEMENT

”Eu cred că e autenticitate la noi (…) Suntem foarte reali, nu e nimeni fals în chestia asta și vocile noastre se îmbină extrem de bine. Suntem doi oameni foarte iubiți de public, nu are cum să nu funcționeze.

Întotdeauna am avut susținerea lui Dorian și el pe a mea, bineînțeles, este un respect și o prietenie pe care rar o întâlnești, mai ales în industrie (…)”, a mărturisit artista, pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Amna are un nou iubit?

Amna a mai spus că este extrem de încântată de rezultatele înregistrate de piesa cu Dorian Popa, adăugând că întreg proiectul a fost o mare provocare pentru ea.

Întrebată de wowbiz.ro dacă această piesă a fost dedicată unui om special, Amna a dat de înțeles că ar exista cineva în viața ei.

Pe de altă parte, artista nu a dat niciun nume și a spus că va vorbi doar la momentul potrivit despre acest lucru.

Până atunci, Amna se concentrează exclusiv pe creșterea fiului său, David.

“Dorian are cui să dedice piesa, bineînțeles, lui Babs, iubitei lui. Eu o să vorbesc la momentul potrivit dacă va fi ceva de comunicat, până atunci ‘motivul meu’ este David.”, a mai declarat Amna, pentru sursa citată.

Amintim că în urmă cu ceva timp, artista povestea că ar fi deschisă la o nouă căsătorie și de asemenea, că și-ar dori să devină și mamă din nou, dacă va găsi într-adevăr, omul potrivit pentru ea.

ADVERTISEMENT