Life

Ce religie are, de fapt Andra, soția lui Cătălin Măruță. Vedeta de la Românii au Talent este botezată diferit față de frații ei

Andra Măruță are o altă religie față de cea a fraților ei. Cum a ajuns jurata de la Românii au Talent să fie botezată diferit.
07.04.2024 | 14:50
Ce religie are de fapt Andra sotia lui Catalin Maruta Vedeta de la Romanii au Talent este botezata diferit fata de fratii ei
Ce religie are Andra Măruță, jurata de la Românii au Talent. Sursa foto: Instagram, Inquam Photos/ Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Andra este una dintre vedetele care poate spune că a crescut, la propriu și la figurat, sub atenta privire a publicului. Soția lui Măruță și-a urmat pasiunea pentru muzică de la o vârstă fragedă, iar acum a ajuns pe culmile succesului. Artista are milioane de fani, însă, puțini sunt cei care îi cunosc adevărata religie.

Ce religie are Andra, jurata de la Românii au Talent

Andra este una dintre cele mai iubite și mai apreciate artiste din România. De-a lungul timpului, vedeta și-a dedicat întreaga energie și întregul timp marii sale pasiuni. Iubirea pentru muzică a ajutat-o pe artistă să devină una dintre cele mai bune voci din România.

ADVERTISEMENT

Deși este mereu în lumina reflectoarelor, Andra a încercat să stea departe de conflicte. Vedetei nu i-a plăcut să fie implicată în scandaluri și nici nu a dat prea multe detalii din viața sa personală.

Andra a fost mereu apreciată pentru muzica sa. Însă, asta nu înseamnă că publicul nu a prezentat interes și pentru alte aspecte. În ciuda faptului că fanii cunosc multe detalii despre ea, un singur aspect le-a scăpat tuturor din vedere.

ADVERTISEMENT

Nu mulți dintre cei care o urmăresc pe Andra știu că aceasta are cu totul și cu totul o altă religie față de frații ei. Artista este creștin ortodoxă, însă, frații ei sunt catolici. Artista a explicat motivul pentru care religia sa nu coincide cu cea a fraților ei.

Artista nu urcă niciodată pe scenă fără să rostească în gând o rugăciune

Frații Andrei sunt mai mari decât ea. În momentul în care au fost aduși pe lume, părinții lor erau catolici. Atunci când a apărut Andra în viețile lor, părinții ei au decis să se căsătorească și au trecut la religia ortodoxă.

ADVERTISEMENT

Andra a vorbit de multe ori despre familia ei și despre cât de recunoscătoare le este părinților pentru tot ce a făcut pentru ea. Artista a recunoscut că a luat tot ce este mai bun de la părinții ei, inclusiv latura religioasă.

Andra a declarat în multe interviuri că nu urcă niciodată pe scenă fără să nu spună o rugăciune. Chiar dacă are la activ sute, poate chiar mii de ore petrecute în fața fanilor, rugăciunea de dinainte de concerte o ajută foarte mult.

ADVERTISEMENT

”Să spun o rugăciune în gând nu vine dintr-o teamă. Este o activitate care îmi reconectează mintea cu corpul. Mă ajută, mai ales dacă am emoții. Mă ajută amintirea senzaţiei de relaxare pe care o aveam atunci când spuneam rugăciunea aceasta în copilărie.”, a spus, la un moment dat, artista pentru OK Magazine.

ADVERTISEMENT