Life

Andra, impresionată de un copil de 9 ani de la Românii au talent. Ce a putut să spună despre Eduard Moldoveanu

Andra, uimită de un băiat de 9 ani care a urcat pe scena de la Românii au talent. Cum a reacționat artista legat de Eduard Moldoveanu.
05.04.2024 | 22:20
Andra impresionata de un copil de 9 ani de la Romanii au talent Ce a putut sa spuna despre Eduard Moldoveanu
Andra, uimită de un băiat de 9 ani care a urcat pe scena de la Românii au talent. Cum a reacționat artista legat de Eduard Moldoveanu. Sursa foto: Instagram / captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra, impresionată de un copil de 9 ani de la Românii au talent. Ce a putut să spună despre Eduard Moldoveanu. Jurata de la Pro TV a avut numai aprecieri la adresa concurentului, care a fost remarcat și de internauți.

Andra, uimită de un băiat de 9 ani care a urcat pe scena de la Românii au talent. Cum a reacționat artista legat de Eduard Moldoveanu

Andra a rămas uimită de un băiat de 9 ani care a urcat pe scena de la Românii au talent. Cum a reacționat artista legat de Eduard Moldoveanu. Timbrul său unic nu a fost trecut cu vederea de niciun jurat.

ADVERTISEMENT

Copilul a fost aplaudat în picioare de toți jurații emisiunii de la Pro TV. Soția lui Cătălin Măruță a remarcat că are un talent colosal, micuțul precizând că nu a moștenit talentul de la niciunul dintre părinții săi.

„O, ce frumos! Bravo”, i-a spus cântăreața după ce și-a încheiat momentul, scrie protv.ro. „A fost absolut super. Nu ai forțat nimic”, a completat Andi. „Da, totul a fost natural”, a mai spus Andra.

ADVERTISEMENT

„Ce zici, Edi? Ai avut emoții destul de mari?”, l-a întrebat jurata de la Românii au talent pe Eduard Moldoveanu. „Nu prea multe, doar o tonă”, a răspuns concurentul de la Pro TV, Eduard Moldoveanu.

„Pentru vârsta ta cânți foarte frumos! Ai o voce foarte frumoasă, ai o voce plină, ai un talent colosal! Din toată inima mă bucur să te întâlnesc și să îți ofer Da”, a mai adăugat Andra.

ADVERTISEMENT

Eduard Moldoveanu, în etapa următoare de la Românii au talent

Eduard Moldoveanu a trecut în etapa următoare de la Românii au talent datorită talentului său muzical. Concurentul în vârstă de numai 9 ani i-a impresionat pe jurați încă de la primele acorduri, deși spune că nu a moștenit talentul.

Părinții săi nu cântă, susține băiatul. Participantul de la Pro TV a mărturisit că mama sa este contabilă, iar tatăl este consilier juridic. Talentul i-a fost observat prima oară de o educatoare la o activitate de karaoke. Inițial, nu a urmat această cale, ci a făcut streetdance.

ADVERTISEMENT

Lumea, atunci când îl aude când cântă, îi spune că este cu adevărat fenomenal. I-a impresionat pe jurații de la Românii au talent cu o baladă din repertoriul Christinei Aguilera. Băiatul de 9 ani a cântat impecabil piesa Hurt.

ADVERTISEMENT