Life

Ce s-a ales de Angela Similea, interpreta de muzică ușoară iubită de milioane de români. Poveste de viață impresionantă. „Stăteam încremenită, perplexă, cu genunchii adunați sub mine pe o canapea.Iar el mă apostrofa cu dispreţ”

Angela Similea nu a avut deloc noroc în dragoste. Unul dintre mariajele artistei s-a încheiat mai prost decât s-ar fi așteptat
10.12.2023 | 14:00
Ce sa ales de Angela Similea interpreta de muzica usoara iubita de milioane de romani Poveste de viata impresionanta Stateam incremenita perplexa cu genunchii adunati sub mine pe o canapeaIar el ma apostrofa cu dispret
Angela Similea a avut parte de ghinion în dragoste. Unul dintre mariaje a marcat-o pe viață Sursa foto: Facebook/ Angela Similea
ADVERTISEMENT

Angela Similea se numără printre artistele din vremea de aur care s-a bucurat de un real succes pe plan profesional. Însă, din păcate, în spatele zâmbetului pe care îl afișa mereu, se ascundea o dramă pe care nu mulți au ajuns să o cunoască.

Angela Similea drama pe care a ținut-o ascunsă mult timp

Angela Similea este una dintre vocile reprezentative pentru România. Artista a ajuns la inimile publicului și a transmis cele mai frumoase sentimente prin piesele sale. Dar, în spatele sentimentelor puse pe note muzicale, s-au ascuns multe episoade traumatizante.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată când apărea în fața publicului, Angela Similea emana fericire și pozitivism. Nimeni nu bănuia că, dincolo de viața petrecută pe scenă, artista trăia un adevărat calvar.

Din nefericire, Angela Similea nu a avut deloc noroc în dragoste. Deși a fost căsătorită de patru ori, mariajele sale au fost sortite eșecului. Toate s-au finalizat cu divorțuri care au lăsat răni adânci în sufletul ei.

ADVERTISEMENT

Cel de-al treilea mariaj, cel cu Jan Hilgen este cel care a marcat-o cel mai mult pe îndrăgita artistă. Între Angela Similea și Jan Hilgen a fost dragoste la prima vedere. Artista a crezut că și-a întâlnit sufletul pereche, așa că nu a durat prea mult și s-a căsătorit.

”Era curtenitor, multă vreme îndrăgostit, bogat, un om care mi-a ”preluat” cu eleganţă prietenii şi colaboratorii cei mai apropiaţi… Lungă vreme a fost o căsătorie reuşită”, a spus artista, potrivit Ciao.

ADVERTISEMENT

Odată cu trecerea timpului, aceasta avea să afle că soțul ei îi va deveni cel mai mare dușman. Jan Hilgen era un prosper om de afaceri din Olanda. Contrar profesiei sale, acesta a început să profite imediat de pe urma partenerei sale.

Artista nu a mai rezistat și a ales să divorțeze

Peste tot pe unde mergea, Jan se recomanda cu numele Angelei Similea. Inițial, acesta nu a fost un semnal de alarmă. Dragostea oarbă a făcut-o pe artistă să ignore orice gest suspect din partea iubitului ei.

ADVERTISEMENT

Fiind cetățean de origine străină, pentru omul de afaceri, ”sunt soțul Angelei Similea” reprezenta principala carte de vizită. La un moment dat, astfel de episoade au devenit din ce în ce mai dese, iar artista a început să își pună semne de întrebare.

Încetul cu încetul, relația celor doi a început să se degradeze. Jan Hilgen a picat în patima băuturii, iar îndrăgita artista a fost victima lui. Acesta venea mereu acasă târziu și o jignea pe soția lui, făcând-o să se simtă inutilă.

”Soţul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală, eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa, băutura, şi mă apostrofa: „Ce eşti tu? Cine eşti tu? Tu eşti un nimeni…”, a spus Angela, potrivit aceleiași surse.

După multe astfel de episoade, artista a ales să divorțeze. Atunci, a realizat că soțul ei a tratat-o ca pe o cifră de afaceri și a urmărit mereu să se îmbogățească.

ADVERTISEMENT
Tags: