Life

Angela Similea, viață plină de greutăți. A crescut în sărăcie și a fost căsătorită de 4 ori

Angela Similea a avut o viață marcată de greutăți. Cântăreața a crescut într-o familie săracă și a fost căsătorită de patru ori.
10.03.2023 | 16:11
Angela Similea viata plina de greutati A crescut in saracie si a fost casatorita de 4 ori
Angela Similea, viață plină de greutăți. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Angela Similea a avut o viață plină de momente grele. Interpreta de muzică ușoară s-a confruntat cu greul încă din copilărie și nu i-a mers bine nici în dragoste.

Angela Similea, viață plină de greutăți. Artista a fost căsătorită de 4 ori

Deși este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică ușoară de la noi din țară, Angela Similea nu a avut deloc o viață ușoară. Interpreta a trecut prin momente grele încă din copilărie, deoarece provine dintr-o familie cu o situație financiară precară.

ADVERTISEMENT

Inițial, părinții artistei nu au vrut ca aceasta să urmeze o carieră muzicală. Cu timpul, aceștia și-au schimbat părerea și au susținut-o pe acest drum, care i-a adus succesul.

Angela Similea a fost mereu de o frumusețe rară, pe care și-a păstrat-o chiar și la această vârstă (76 de ani), astfel că a fost dorită de foarte mulți bărbați. Cu toate acestea, nu a avut prea mult noroc în plan sentimental.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a fost căsătorită de patru ori, însă nu și-a putut trăi marea iubire așa cum și-ar fi dorit. Prima oară, Angela Similea a fost căsătorită cu Andi Constantin, care era electrician, însă cei doi nu au fost foarte mult timp împreună.

Ulterior, solista s-a căsătorit cu Sorin Movileanu, alături de care a devenit mamă pentru prima dată. Sarcina a fost una dificilă pentru artistă, iar nașterea a fost prematură, prin cezariană. Angela Similea a crezut că își va pierde fiul, însă totul a decurs bine, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Nici mariajul cu Sorin Movileanu nu a fost unul care a durat. A treia oară, cântăreața s-a căsătorit cu Jan Hilgen, un om de afaceri din Olanda, iar mariajul lor a durat 17 ani, fiind și cel mai lung al artistei.

Hilgen a avut probleme cu alcoolul, motiv pentru care Angela Similea a decis să divorțeze și de data aceasta. De altfel, solista nu l-a văzut niciodată ca pe marea ei iubire, lucru care reiese și din declarațiile sale mai vechi.

ADVERTISEMENT

“Nu l-am considerat niciodată un bărbat frumos, ci unul plăcut. Îmi făcea plăcere devotamentul lui, repetatele lui cereri în căsătorie”, a spus Angela Similea în cartea sa biografică, “Angela – cântec şi rugă”, scrisă de Smaranda Jelescu, notează click.ro.

Angela Similea, aventură cu Florin Piersic

În timp ce încă era căsărorită cu Jan Hilgen, Angela Similea a avut o aventură cu Florin Piersic. La vremea respectivă, marele actor era căsătorit cu Anna Szeleș, iar povestea lor de dragoste a fost una secretă. Cu toate că a iubit-o, acesta nu a vrut să renunțe la soție pentru îndrăgita solistă de muzică ușoară.

Mulți ani mai târziu, Angela Similea a recunoscut această parte a vieții sale. “Nu pot ascunde ce ştie toată lumea. Am fost fascinată de Florin Piersic”, a spus artista la întoarcerea în țară, în urmă cu câțiva ani.

În 1999, Angela Similea a ajuns în fața altarului alături de Victor Surdu, un om politic. Din nefericire, căsnicia celor doi s-a sfârșit tragic. După 12 ani mariaj, soțul artistei a fost răpus de cancerul pancreatic, iar artista și-a revenit greu după pierderea suferită.

Cântăreața s-a mutat în SUA după această perioadă grea din viața sa. “Nu am plecat definitiv și nu voi renunța niciodată din țara mea!”, spunea Angela Similea.

ADVERTISEMENT
Tags: