Life

Dramele care le leagă pe Mirabela Dauer, Margareta Pâslaru și Angela Similea: ”M-a mutilat”

Suferințele comune prin care au trecut Mirabela Dauer, Margareta Pâslaru și Angela Similea. Artistele sunt născute în aceeași zi.
12.07.2023 | 14:18
Dramele care le leaga pe Mirabela Dauer Margareta Paslaru si Angela Similea Ma mutilat
Suferințele comune prin care au trecut Mirabela Dauer, Margareta Pâslaru și Angela Similea. Artistele sunt născute în aceeași zi. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dramele care le leagă pe Mirabela Dauer (76 de ani), Margareta Pâslaru (80 de ani) și Angela Similea (77 de ani). Una dintre ele a fost mutilată de fostul partener de viață. Traumele pe care le poartă în suflet toate trei.

Suferințele comune prin care au trecut Mirabela Dauer, Margareta Pâslaru și Angela Similea. Artistele sunt născute în aceeași zi

Mirabela Dauer, Margareta Pâslaru și Angela Similea fac parte din aceeași branșă și sunt prietene apropiate. Sunt născute în aceeași zi și au foarte multe suferințe comune prin care au trecut de-a lungul vieții.

ADVERTISEMENT

Toate trei sunt talentate și iubite de oameni, însă în plan personal lucrurile nu au stat pe roze. Au trecut prin divorțuri, pierderi materiale, boli grave și decese. În prezent, sunt singure, dar sunt active pe social media.

Mirabela Dauer, mutilată de Traian Popovici

Mirabela Dauer a avut o viață de coșmar alături de al doilea soț, Traian Popovici, care a mutilat-o și i-a luat tot ce avea mai de preț. Primul mariaj se întâmpla la 18 ani, cu Willy Dauer, divorțul producându-se 5 ani mai târziu.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și-a dorit să găsească iubirea și așa s-a îndrăgostit de un regizor de montaj din Televiziunea Română. Relația de dragoste care a durat în perioada 1972 – 1980 s-a dovedit a fi una dintre cele mai mari drame ale solistei.

Îndrăgita artistă regretă enorm mariajul cu al doilea soț cu care are și un copil. Picătura care a umplut paharul și a determinat-o să divorțeze s-a produs în anul 1980, la mare, unde susținea concerte. Fostul soț a lovit-o cu fierul de călcat, fiind sub influența alcoolului.

ADVERTISEMENT

„Eu cântam pe Litoral, aveam spectacol în fiecare seară, trebuia să câştig mulţi bani, pentru că aşa voia soţul meu. Într-o seară, după concert, m-am întors la hotel. Popovici nu era în cameră.

A apărut în scurt timp, beat, abia se mai ţinea pe picioare. A intrat în cameră, dar nu pe uşă, ci prin balcon. Şi, brusc, a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat. A făcut un scandal îngrozitor, toată lumea ieşise din camere să vadă ce se întâmplă. 

ADVERTISEMENT

Nişte prieteni mi-au recomandat un avocat pentru divorţ. Avocatul ăsta m-a nenorocit. A vândut procesul avocatului lui Popovoci. La proces, fostul meu soţ a zis că m-a prins cu alt bărbat în pat.

Popovici mi-a luat copilul, apoi mi-a luat tot”, a dezvăluit cântăreața Mirabela Dauer în cartea biografică Pe drumul vieţii, scrisă de Anca Nicoleanu și publicată la editura Nemira, în 2002, notează ciao.ro.

Margareta Pâslaru, căsnicie de 38 de ani cu Gheorghe Sencovici

Prima care s-a lansat în muzică este Margareta Pâslaru care nu a avut deloc o copilărie ușoară. Avea 15 ani când lansa piesele Diamant fermecat și Lasă-mi, toamnă, pomii verzi, pentru a uita de divorțul părinților și moartea tatălui ei.

În 1983 a plecat în Statele Unite ale Americii alături de soțul său, Gheorghe Sencovici. Cei doi au împreună o fată pe nume Ana Maria. A revenit în țară în anii ’90, unicul său copil rămânând peste Ocean.

Fiica sa este căsătorită cu un bărbat latino american. Margareta Pâslaru are doi nepoți. După un mariaj care a durat 38 de ani, în 2006 artista și-a condus pe ultimul drum partenerul de viață, fostul campion la talere și inginer de profesie.

Angela Similea s-a căsătorit de 4 ori

Angela Similea a fost căsătorită de 4 ori. Foștii săi parteneri de viață au fost: Andi Constantin (electrician), Sorin Movileanu (chitarist), Jan Hilgen (afacerist) şi Victor Surdu (om politic). Cântăreața a avut și o relație specială cu Florin Piersic.

Suferința artistei au început în anul 2009, atunci când mama sa și ultimul partener de viață s-au îmbolnăvit. Tot la acea vreme cântăreața nu a mai putut achita ratele la bancă pentru un împrumut făcut în 2007, în valoare de 700.000 de euro.

A scos la vânzare conacul din Belciugatele, în martie 2010 fiind executată silit de bancă. În noiembrie a aceluiași an o pierde pe mama sa, Gherghina. În 2011 moarte soțul său, Victor Surdu, după o luptă grea cu cancerul de pancreas.

Și dramele artistei nu se opresc aici pentru că ajunge să piardă apartamentul din Drumul Taberei. Imobilul părinților săi fusese pus girant pentru creditul regretatului ei soț. În 2013 îl conduce pe ultimul drum pe Titus Munteanu, „tăticul Școlii Vedetelor” și implicit nașul de la cununia cu Sorin Movileanu, dar și nașul fiului său, Sorin.

În noiembrie 2017, Angela Similea trece printr-o nouă dramă după ce îl pierde pe unul dintre cei doi frați ai săi. În anul 2018 se retrage din muzică, iar un an mai târziu pierde procesul cu fratele soțului ei, Gabriel Surdu.

Cei doi au disputat la tribunal un teren de 6.500 de metri pătrați și o casă în satul Vişan, comuna Bârnova, în judeţul Iaşi. Procesul a durat 3 ani. Fostul cumnat este liderul de grup al consilierilor locali PSD Iași.

ADVERTISEMENT
Tags: