Life

Ce s-a ales de Britney Spears? Teoria bizară despre dispariția cântăreței

Ce se întâmplă cu Britney Spears? Fanii celebrei cântărețe au dezvoltat o teorie bizară despre dispariția acesteia. Ce le-a atras atenția.
28.06.2023 | 08:52
Ce sa ales de Britney Spears Teoria bizara despre disparitia cantaretei
Ce sa întâmplat cu Britney Spears. Fanii sunt îngrijorați. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Britney Spears se află, din nou, în mijlocul unei conspirații. Îngrijorați de postările artistei din mediul online, fanii au dezvoltat o teorie conform căreia a dispărut și a fost înlocuită cu ajutorul inteligenței virtuale.

„Unde este Britney Spears?”, se întreabă oamenii de pe internet

În jurul oamenilor celebri s-au creat de multe ori teorii ale conspirației. Unii au ajuns la concluzia că Obama sau Elon Musk sunt extratereștrii, alții presupun că Michael Jackson, de pildă, și-ar fi înscenat moartea.

ADVERTISEMENT

Iar în această categorie intră acum și Britney Spears. După ce publicul a demarat fenomenul #FreeBritney, pentru a a o ajuta să scape de sub tutela tatălui ei care a controlat-o timp de mai mulți ani, acum oamenii se tem, din nou, pentru siguranța vedetei.

În mediul online au apărut tot felul de filmulețe în care se vorbește despre o presupusă dispariție a lui Britney Spears. Un număr mare de persoane consideră că imaginile și filmulețele pe care vedeta le publică în mediul online sunt trucate și un produs al inteligenței artificiale.

ADVERTISEMENT

În consecință, conspiraționiștii iau în calcul răpirea, retragerea voluntară sau chiar moartea starului internațional. Situația este analizată pe TikTok, acolo unde s-au răspândit zeci de clipuri video cu hashtag-ul #whereisbritney  (n.r unde este Britney).

De unde a pornit teoria bizară despre dispariția vedetei

Ceea ce le-a dat fanilor de bănuit a fost un videoclip în care Britney Spears dansează. Însă mișcările vedetei nu par naturale, iar în spatele său nu se mișcă nimic. Concluzia a fost fie că vedeta a folosit un green screen, fie că imaginile au fost generate de inteligența artificială.

ADVERTISEMENT

În plus, au fost analizate și mai multe imagini pe care Britney Spears le-a publicat pe Instagram. Cei care le-au văzut susțin că au observat mai multe anomalii fizice. De exemplu, starul nu ar avea dinții de jos, ori ar avea unii crescuți în locuri neobișnuite. Teoria poate fi văzută aici. 

Pe de altă parte, au fost persoane care au considerat că nici măcar în videoclipurile de la nuntă nu este Britney Spears cea care apare, deoarece nu poate fi văzut clar chipul acesteia. Însă, conform publicației „Marca”, vedeta ar fi răspuns acuzațiilor pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Îmi face rău când văd că oamenii spun povești cum că aș fi murit. La un moment dat, este suficient. Sincer, nu sunt deloc surprinsă (…). După cum spune soțul meu: nu cred tot ce citesc!”, a spus artista, citată de dcnews.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: