Life

Ce s-a ales de “cârciumarul Romică” de la Vacanța Mare. George Robu a apărut într-un serial de pe Netflix și a fost implicat într-un scandal

Ce s-a ales de George Robu, cel care l-a interpretat pe “cârciumarul Romică” de la Vacanța Mare. A fost implicat într-un mare scandal.
17.12.2023 | 16:01
Ce sa ales de carciumarul Romica de la Vacanta Mare George Robu a aparut intrun serial de pe Netflix si a fost implicat intrun scandal
Ce s-a întâmplat cu “cârciumarul Romică” de la Vacanța Mare. Sursa foto: Facebook, Cinemagia/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu “Cârciumarul Romică” de la Vacanța Mare, interpretat de George Robu. Actorul a mai avut câteva roluri în filme de-a lungul anilor. Acum ceva timp, a fost implicat într-un scandal cu Poliția.

Ce s-a întâmplat cu George Robu, “cârciumarul Romică” de la Vacanța Mare

George Robu a devenit cunoscut după ce l-a interpretat pe cârciumarul Romică în Vacanța Mare, grupul umoristic românesc ce a avut un mare succes la finalul secolului XX, precum și la începutul anilor 2000.

ADVERTISEMENT

De atunci, George Robu și-a continuat meseria de actor și a mai avut roluri în câteva filme și seriale. În 2001, a apărut în serialul “Vertiges”, într-un episod, după care a urmat rolul din filmul “Garcea și oltenii”, din 2001, unde a avut tot rolul cârciumarului Romică.

Actorul a mai apărut, de asemenea, în filmul “Binecuvântatã fii, închisoare”, din 2022, apoi în câteva episoade ale celebrului serial românesc “Leana și Costel”, difuzat în perioada 1999 – 2003.

ADVERTISEMENT

În plus, George Robu a avut roluri în filmele “Modigliani” (2004), “Ryna” (2005) și “Trei frați de belea” (2006). A mai avut un rol și în “Secretul lui Zorillo” (2022), film care este disponibil și pe Netflix.

Din distribuția filmului mai fac parte actorii Nae Alexandru, Florin Busuioc, Laura Cosoi, Gabriel Coveșeanu, Cosmin Seleși, Alin Panc, Alexandru Pop și Lora.

ADVERTISEMENT

De asemenea, George Robu a jucat și în serialul “Pup-o Mă! Înfruntarea Bacilor”, care a fost lansat, inițial, pe Prima TV, dar acum poate fi vizionat pe Netflix. Fostul actor de la Vacanța Mare a apărut, în 2022, într-o ediție a emisiunii Stand Up Revolution, de la Antena 1.

George Robu, implicat într-un scandal cu polițiștii

În urmă cu câțiva ani, George Robu a avut o altercație cu 14 polițiști. Totul a pornit de la faptul că oamenii legii au vrut să-i închidă un târg ilegal de haine. Agenții l-au pus la pământ și l-au încătușat, iar actorul a susținut atunci că a fost în legitimă apărare.

ADVERTISEMENT

“M-au atacat pe proprietatea mea personală. Am fost în legitimă apărare”, a declarat actorul pentru Antena 1, în 2017, potrivit dcnews.ro. Primarul Sectorului 5 de la acea vreme a spus că George Robu nu avea autorizație pentru târgul de haine.

După acest incident, George Robu a fost acuzat de ultraj și cercetat sub control judiciar. Primăria l-a somat atunci pe actor de două luni să-și închidă târgul, dar acesta nu a făcut-o și a spus, în schimb, că va depune plângere penală primarului și agenților.

ADVERTISEMENT