Life

Ce s-a ales de Lila din Vacanța Mare, actrița iubită de milioane de români. Ce face acum Mirela Stoian, de când nu mai apare la TV

Cu ce se ocupă și cum arată Lila din Vacanța Mare, actrița adorată de români. A renunțat să mai apară pe micile ecrane.
19.08.2023 | 22:30
Ce sa ales de Lila din Vacanta Mare actrita iubita de milioane de romani Ce face acum Mirela Stoian de cand nu mai apare la TV
Cu ce se ocupă și cum arată Lila din Vacanța Mare, actrița adorată de români. Mirela Stoian a renunțat să mai apară pe micile ecrane. Sursa foto: Facebook.com / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Lila din Vacanța Mare, actrița iubită de milioane de români. Ce face acum Mirela Stoian, de când nu mai apare la TV. Pe data de 3 septembrie fosta vedetă de la Pro TV împlinește vârsta de 55 de ani.

Cu ce se ocupă și cum arată Lila din Vacanța Mare, actrița adorată de români. Mirela Stoian a renunțat să mai apară pe micile ecrane

Cu ce se ocupă și cum arată Lila din Vacanța Mare, actrița adorată de români datorită grupului umoristic cu același nume. A renunțat să mai apară pe micile ecrane de multă vreme și s-a ocupat mai mult de lumea teatrului.

ADVERTISEMENT

A devenit un nume cunoscut datorită serialului, însă celebritatea nu a fost deloc pe placul său. Acesta este motivul pentru care a luat decizia să ia o pauză de la televiziune și să se concentreze pe cu totul altceva.

Face parte din Teatrul Elisabeta, unde poate fi urmărită în diverse piese. Printre acestea se numără rolul Veronica Snook în Bucătarii, de Marcia Kash și Douglas E. Hughes, în regia lui Lucian Ghimiși sau Luise din Fanteziile soțului meu aproape că m-au înnebunit, în regia lui Puiu Șerban.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a mai jucat în piesele Lună de miere cu piper, Vassa Jeleznova, Încă nu, dar o să fie și
Las’ că știm noi. Totodată, Lila din Vacanța Mare a mai lucrat anterior la Teatrul Nottara și Teatrul Odeon.

În cadrul Teatrului L.S. Bulandra din București, Mirela Stoian a putut fi văzută în piesa Casa evantai de Marin Sorescu. În plus, vedeta are la activ și câteva filme, cum ar fi: Trei frați de belea, Garcea si oltenii, Undeva în Est și Întâmplări cu Alexandra.

ADVERTISEMENT
Mirela Stoian, actriță la Teatrul Elisabeta
Mirela Stoian, actriță la Teatrul Elisabeta. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Mirela Stoian și colegii de la Vacanța Mare

Mirela Stoian nu mai ține legătura cu colegii de la Vacanța Mare, prietenii apropiați dezvăluind că actrița nu a traversat tocmai cea mai bună perioadă din viața sa. Vedeta preferă să nu ceară ajutorul nimănui atunci când dă de greu.

„Mirela a trăit experiențe nu foarte plăcute și a preferat să se închidă în ea și să nu mai comunice cu toți ceilalți colegi de teatru, din păcate. Nu a rămas în relații prea bune cu foștii colegi, dar nici nu le-a cerut vreodată ajutorul.

ADVERTISEMENT

A ajuns, la un moment dat, la Televiziunea Română, la TVR 2 la emisiunea «Ieri, Azi, Mâine», prezentată de Corina Dănilă și produsă de Carmen Movileanu, însă până să se dezmeticească s-a și terminat sezonul și nu a înțeles nimic din el.

Nici nu s-a concretizat ceea ce s-a discutat, de fapt. Mirela este o femeie minunată care nu a avut mare noroc, însă merge mai departe”, au declarat prietenii Lilei din Vacanța Mare, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: