Life

Ce s-a ales de Cornel Palade, comediantul iubit de milioane de români. Ce face acum, de când nu mai are proiecte și nu mai apare la TV

Ce mai face Cornel Palade de când nu mai are proiecte la TV. Comediantul iubit de milioane de români, dezvăluiri despre viața sa din prezent.
15.06.2023 | 16:14
Ce sa ales de Cornel Palade comediantul iubit de milioane de romani Ce face acum de cand nu mai are proiecte si nu mai apare la TV
Ce mai face Cornel Palade de când nu mai apare la TV. ursa foto: Ăro TV, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cornel Palade este un comediant iubit de milioane de români, dar nu a mai apărut de ceva timp în în proiecte la TV. Actorul a vorbit despre viața lui din prezent, dar și despre bunul său prieten și coleg de scenă, Romică Țociu,

Ce s-a ales de Cornel Palade de când nu mai are proiecte la TV

Anul trecut, timp de două săptămâni, Cornel Palade a fost în Republica Dominicană, în cadrul emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Actorul a fost cel care a cerut să fie eliminat, din moment ce i-a fost greu să facă față condițiilor grele din competiție.

ADVERTISEMENT

De atunci, Cornel Palade nu a mai avut niciun proiect în televiziune. Acest lucru nu îl afectează, ci s-a resemnat și spune că trăiește “ca o plantă”. Actorul a vorbit și despre bunul său prieten, Romică Țociu, care se află în vacanță.

“Nu am proiecte, stau acasă. Sunt pensionar, trăiesc ca o plantă. Asta este. Domnu Țociu (n.r. Romică Țociu ) este bine și el, era prin vacanță. Chiar m-a sunat, zilele trecute, să îmi povestească ce a făcut pe acolo. Ce să facem? Dăm înainte”, a declarat actorul de comedie pentru Click.ro.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Romică Țociu a semnat cu Antena 1 și va apărea la America Express. Comediantul face echipă cu fiul său, Cătălin. Cei doi se vor bucura de aventură pe Drumul Soarelui.

Cornel Palade, dezvăluiri despre fiica sa, Ada

Acum doi ani, în perioada pandemiei, fiica lui Cornel Palade, Ada (33 de ani), s-a mutat la Londra pentru a se ocupa de cariera în lumea teatrului. Deși știe că tânăra a plecat pentru un trai mai bun, actorului de comedie îi este foarte dor de ea.

ADVERTISEMENT

Actorul nu știe dacă fiica lui va rămâne definitiv în Marea Britanie, dar o așteaptă cu drag de fiecare dată când revine în țara natală. Ada adoră mâncarea tatăllui ei, așa că acesta nu-și face griji în privința preparatelor cu care să o aștepte.

“Fiica mea, Ada, este bine, muncește, aleargă, este la Londra. Ar trebui să vină vara aceasta acasă, dar nu știu exact când. Ea o să decidă, în fucție de cum are și timp, de programul său.

ADVERTISEMENT

Nu știu cu ce o aștept acasă când o să vină, ei îi place tot ce gătesc eu, deci nu îmi fac probleme că nu o să îi placă mâncarea pe care o să o gătesc acasă.

Nu știu dacă o să rămână acolo sau nu, vedem.  Știți cum este în anii tinereții? Lucrurile se mai schimbă odată cu trecerea timpului”, a ma spus Cornel Palade pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT