Life

Cornel Palade, dezvăluiri despre experiența de la Sunt celebru, scoate-mă de aici: “Greu cu oamenii”

Cornel Palade a vorbit despre experiența de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Comediantul recunoaște că i-a fost foarte greu.
10.10.2022 | 16:15
Cornel Palade dezvaluiri despre experienta de la Sunt celebru scoatema de aici Greu cu oamenii
Cornel Palade, fost concurent la Sunt celebru scoate-mă de aici. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Cornel Palade a participat la Sunt celebru, scoate-mă de aici, acolo unde a trăit o experiență extrem de dificilă, motiv pentru care a cerut să fie eliminat.

Cornel Palade, adevărul despre experiența de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Comediantul și-a dorit să plece acasă din cauza problemelor de sănătate pe care le avea, dar și a conflictelor care au avut loc în junglă.

ADVERTISEMENT

Experiența de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a fost extrem de dură pentru Cornel Palade. Actorului i-a fost greu din toate punctele de vedere.

Colegul de scenă al lui Romică Țociu nu știe dacă ar mai accepta o astfel de provocare în viitor, dat fiind faptul că reality show-ul de la Pro TV a fost destul de greu.

ADVERTISEMENT

Faptul că a fost nevoit să mănânce diverse vietăți a reprezentat o altă experiență dificilă pentru comediant.

“A fost greu, a fost foarte greu acolo. Greu cu mâncarea, greu cu oamenii.  Cu Mara Bănică m-am înțeles bine acolo. Este o fată de calitate, același sentiment de respect și de simpatie pe care îl are față de mine același îl am și eu.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă o să mă mai duc acolo vreodată. Dumnezeu știe dacă o să se mai întâmple asta, o să văd, o să mă mai gândesc. Când am spus greu cu oamenii m-am referit la faptul că până îi cunoști durează ceva timp. (…)

Eu sunt un tip care se poate înțelege cu toată lumea, însă, iată că cu unii dintre ei nu m-am putut înțelege.

ADVERTISEMENT

Mâncarea este o ciudățenie. Este ușor să te uiți la acele lucruri pe care trebuia să le mănânci. Mai greu este să le mănânci. Sunt iuți. Au tot felul de gusturi”, a declarat Cornel Palade pentru click.ro.

Printre concurenții cu care s-a înțeles cel mai bine se numără jurnalista Mara Bănică. De-a lungul săptămânilor petrecute în Republica Dominicană, comediantul a avut și tensiuni cu unii concurenți, cum ar fi Bia Khalifa.

Cornel Palade, despre conflictele cu Bia Khalifa

Cornel Palade și Bia Khalifa și-au adresat replici dure la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Creatoarea de conținut pentru adulți i-a spus comediantului că este “fake” și “mincinos”, dar și alte cuvinte care nu pot fi reproduse, iar acesta i-a dat imediat replica.

De altfel, Cornel Palada a fost șocat de vocabularul coechipierei sale.

“Tu cu fața aia ieși pe stradă afară? Nu te uiți puțin în oglindă.”, i-a spus Cornel Palade tinerei.

Întrebat de părere are despre Bia Khalifa, Cornel Palade consideră că aceasta are momente în care vorbește frumos, iar altele în care spune cuvinte acide.

“Bia Kalifa este o fată care are un mic în minte ce îi spune odată să vorbească frumos, o dată să vorbească urât. Este greu cu ciudățeniile.”, a mai explicat actorul pentru sursa menționată.

După replicile acide dintre Cornel Palade și Bia Khalifa, Ada, fiica comediantului, a reacționat. Scandalul dintre cei doi concurenți i-a șocat pe ceilalți participanți, dar și pe telespectatori.

ADVERTISEMENT