Life

Ce s-a ales de Elena Cârstea, interpreta de muzică ușoară iubită de milioane de români. Artista a suferit un AVC. Ce face acum, după ce a plecat din țară

Cu ce se ocupă Elena Cârstea, după ce a suferit un AVC anul trecut. Viața celebrei artiste s-a schimbat complet după problemele de sănătate
13.01.2024 | 17:30
Ce sa ales de Elena Carstea interpreta de muzica usoara iubita de milioane de romani Artista a suferit un AVC Ce face acum dupa ce a plecat din tara
Ce face Elena Cârstea după ce a suferit un AVC anul trecut. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Elena Cârstea a fost una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate artiste ale anilor ’90. Odată cu trecerea timpului, vedeta a început să fie din ce în ce mai discretă cu viața sa privată. După accidentul cardio-vascular pe care l-a suferit în urmă cu ceva timp, viața ei s-a schimbat radical și abia dacă a mai apărut pe sticlă.

Elena Cârstea a trebuit să se reinventeze după problemele de sănătate suferite

Elena Cârstea se numără printre artistele care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Vedeta a încântat cu piesele ei ani la rând milioane de români. În continuare, muzica sa este o sursă de inspirație, chiar dacă nu mai este la fel de activă cum obișnuia să fie în urmă cu mulți ani.

ADVERTISEMENT

Anul 2023 a început foarte prost pentru artista în vârstă de 61 de ani. Elena Cârstea a suferit un AVC, iar de parcă asta nu era suficient, artista a mai fost diagnosticată și cu pneumonie. După atâtea vești proaste, nu este de mirare că viața ei a luat o turnură incredibilă.

Toată viața sa, Elena Cârstea a fost o persoană extrem de activă și de vioaie. Din păcate, problemele de sănătate nu i-au mai permis să facă totul așa cum voia. De fapt, asta a fost cel mai greu pentru artistă, să renunțe la activitățile care îi aduceau bucurie.

ADVERTISEMENT

Elena Cârstea este o luptătoare și nu se lasă cu una, cu două. Artista face tot ce îi stă în putință pentru a reveni cât mai repede la starea fizică de dinainte. Deși nu îi este deloc ușor, vedeta nu își pierde speranța.

Pentru a se recupera așa cum trebuie, artista merge constant la înot și la ședințe acreditate de recuperare. La aproape un an de la nefericitul eveniment, Elena a recunoscut că s-a schimbat foarte mult și din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

Artista a investit mii de dolari în noua ei afacere din Statele Unite ale Americii

Sinceră și transparentă ca de obicei, aceasta le-a spus fanilor că s-a îngrășat destul de mult în ultima vreme. Noul său aspect fizic nu este deloc pe placul ei, având în vedere că toată viața a avut o siluetă de invidiat.

Mai în glumă, mai în serios, Elena Cârstea a recunoscut că ani la rând a mâncat foarte puțin pentru a se menține în formă. Acum, tot efortul ei a fost în zadar, căci kilogramele în plus sunt mai evidente ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Problemele de sănătate au afectat-o pe Elena și pe plan profesional. După ce a renunțat la muzică, aceasta a început să lucreze pentru o firmă de imobiliare. Din cauza faptului că nu s-a mai putut prezenta la birou, aceasta a fost nevoită să găsească o alternativă potrivită pentru ea.

Se pare că Elena Cârstea nu a căutat prea mult, căci ideea i-a venit instant. Fiind o mare iubitoare de animale, vedeta și-a deschis o afacere cu pisici. Mai exact, artista comercializează pui de pisică de rasă.

Afacerea Elenei merge foarte bine, în ciuda faptului că poate spune că este la început de drum. Pentru că stă în America de ani buni, acolo, pisicile de rasă se caută foarte mult, iar asta a ajutat-o să câștige în primele luni 10.000 de dolari.

ADVERTISEMENT