Life

Ce s-a ales de Geta din Liceenii, actrița iubită de milioane de români. Ce face acum Cesonia Postelnicu, după ce a trecut printr-o mare dramă

Ce s-a ales de Geta din Liceenii? Actrița Cesonia Postelnicu a trecut printr-o dramă imensă, pe care nicio altă mamă nu și-o dorește.
17.06.2023 | 11:00
Ce sa ales de Geta din Liceenii actrita iubita de milioane de romani Ce face acum Cesonia Postelnicu dupa ce a trecut printro mare drama
Ce s-a ales de Geta din Liceenii. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ți-o mai amintești pe Geta din Liceenii? Actrița Cesonia Postelnicu s-a afișat mai mereu cu zâmbetul pe buze. Era iubita lui Ionică în celebrul film, iar nu puțini sunt cei care îi apreciau enorm pe cei doi actori pentru rolurile lor.

Drama trăită de Cesonia Postelnicu

Puțini știu însă că Geta din Liceenii ascunde în spate o dramă imensă. Actrița, în vârstă de 55 de ani a trecut prin momente extrem de dificile. Nu a vorbit prea mult despre ele, cert este că acestea au afectat-o enorm.

ADVERTISEMENT

Geta din Liceenii, pe numele său real Cesonia Postelnicu, a fost căsătorită cu Emilian Simion. Nunta celor doi a avut loc în anul 1997, iar relația a durat doar până în 2005. Cei doi au împreună și un băiat, iar custodia lui avea să ducă la o luptă strânsă.

Fostul soț al actriței a deschis un proces, dorindu-ți să obțină custodia copilului. Cesonia Postelnicu avea să primească atunci o lovitură fără precedent. Instanța a fost de partea bărbatului, astfel că fiul ei, în vârstă de 17 ani, a ajuns în custodia tatălui.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Geta din Liceenii nu poate decât să își viziteze băiatul, ori să petreacă vacanțele cu el. Dincolo de asta, actrița mai are de plătit și o pensie alimentară. Deși în primă bază aceasta era de 380 lei, acum suma a ajuns la aproape 800 de lei.

„Stabileşte locuinţa minorului la tată. Părţile vor hotărî împreună, cu consultarea minorului, asupra tuturor aspectelor privind educaţia şcolară a minorului, educaţia extraşcolară a minorului, participarea minorului la excursii şi tabere în care nu este însoţit de părinţi”, se arată în motivarea instanței.

ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Geta din Liceenii?

Chiar dacă această lovitură a afectat-o enorm, actrița a decis să își caute liniștea în viața profesională. Ce s-a ales, deci, de Geta din Liceenii? Aceasta a continuat să își canalizeze energia în pasiunea pentru teatru.

Și se pare că cea mai mare din timp și-o petrece în pielea a numeroase personaje. După succesul din filmul Liceenii, Cesonia Postelnicu a continuat să joace pe scenă.  Aceasta a avut numeroase roluri în diferite spectacole de teatru.

ADVERTISEMENT

În prezent este angajată a Teatrului Național București. Drept urmare, cei care vor să o revadă o pot face mergând la spectacole. Menționăm că aceasta a mai cochetat și cu televiziunea în ultimii ani de zile.

ADVERTISEMENT
Tags:
În plină luptă împotriva cancerului, prințesa Kate Middleton i-a înmânat lui Carlos Alcaraz...
În plină luptă împotriva cancerului, prințesa Kate Middleton i-a înmânat lui Carlos Alcaraz trofeul de campion la Wimbledon
De ce i-au cerut Regele Charles și Regina Camilla Prințesei Catherine să își...
De ce i-au cerut Regele Charles și Regina Camilla Prințesei Catherine să își schimbe numele. „Prea mulți C”
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis...
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis Hagi! Un bărbat a căzut din picioare din cauza căldurii!
Declaraţii EXCLUSIVE ale mirilor Elena şi Ianis Hagi înainte de petrecerea de la...
Declaraţii EXCLUSIVE ale mirilor Elena şi Ianis Hagi înainte de petrecerea de la Palatul Ştirbey. "Este cea mai frumoasă zi din viața mea"
Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi, înainte de cununia religioasă! Părinții Marilenei...
Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi, înainte de cununia religioasă! Părinții Marilenei Hagi, prezenți la biserică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Coșmarul meteo se amplifică. Ce e mai rău abia urmează
Coșmarul meteo se amplifică. Ce e mai rău abia urmează
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare...
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare la Palatul Știrbey