Life

Cum arată Geta din Liceenii la 54 de ani. Cesonia Postelnicu ascunde o mare dramă

Cesonia Postelnicu, actrița care o interpretează pe Geta în producția Liceenii, arată complet schimbată la 35 de ani de la lansarea filmului în regia regretatului Nicolae Corjos.
13.06.2022 | 11:21
Cum arata Geta din Liceenii la 54 de aniCesonia Postelnicu ascunde o mare drama
Geta din Liceenii, momente dureroase la 54 de ani. Cum arată acum Cesonia Postelnicu. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta în vârstă de 54 de ani este mereu cu zâmbetul pe buze, dar în spatele acestuia se ascunde o mare dramă. Artista a pierdut custodia unicului său copil, din mariajul cu Emilian Simion, cu care a fost căsătorită în perioada 1997-2005.

Geta din Liceenii, momente dureroase la 54 de ani. Cum arată acum Cesonia Postelnicu

Cesonia Postelnicu este o prezență activă în mediul virtual, acolo unde fanii o pot vedea cum arată la ani buni de la apariția pe sticlă. Vedeta a împlinit 54 de ani în data de 10 martie, în toate fotografiile fiind zâmbitoare.

ADVERTISEMENT

Și-a păstrat frumusețea și naturalețea, chiar dacă este complet diferită față de personajul care a făcut-o celebră.

De asemenea, îndrăgita actriță, care este angajată a Teatrului Național din București, este cunoscută și pentru faptul că a jucat și în partea a doua și a treia a filmului. Nu a dispărut din lumina reflectoarelor și urcă frecvent pe scenă.

ADVERTISEMENT

Dragostea pentru spectacol și teatru i-a fost insuflată și de părinți, asta pentru că provine dintr-o familie de actori. Cesonia Postelnicu a avut până în prezent numeroase roluri în piese de teatru și a cochetat și cu televiziunea.

În timpul liber, vedeta adoră să petreacă în aer liber. Călătorește la munte, unde se bucură de vremea frumoasă și de potecile unde poate găsi conuri roșii de brad pentru sirop sau alte lucruri.

ADVERTISEMENT

 

Cesonia Postelnicu, actriță
Așa arată acum actrița Cesonia Postelnicu, la 54 de ani. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Cesonia Postelnicu, dramă cumplită. A pierdut custodia fiului

Cesonia Postelnicu are un băiat pe nume Matei, care locuiește alături de figura paternă. Magistrații i-au dat câștig de cauză fostului soț, lucru care a dărâmat-o pe Geta din Liceenii, chiar dacă îl poate vizita destul de des.

De asemenea, actrița are dreptul să-și vadă copilul în timpul vacanțelor, dar și să achite o pensie alimentară care inițial a fost stabilită la 380 de lei. Ulterior, vedeta a trebuit să plătească circa 800 de lei.

ADVERTISEMENT

„Stabileşte locuinţa minorului la tată; părţile vor hotărî împreună, cu consultarea minorului, asupra tuturor aspectelor privind educaţia şcolară a minorului, educaţia extraşcolară a minorului, participarea minorului la excursii şi tabere în care nu este însoţit de părinţi”, se arată în motivarea instanței, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT