Life

Reacția lui Ștefan Bănică Jr, după ce Irina Margareta Nistor a spus că doi dintre copiii lui vor juca în ”Liceenii”

Vor juca doi dintre copiii lui Ștefan Bănică Jr. într-o nouă serie ”Liceenii”? Solistul reacționează după afirmațiile Irinei Margareta Nistor.
26.10.2022 | 07:33
Reactia lui Stefan Banica Jr dupa ce Irina Margareta Nistor a spus ca doi dintre copiii lui vor juca in Liceenii
Ce mesaj a transmis artistul pe facebook. Sursa foto: facebook, Digi 24, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. a reacționat după ce Irina Margareta Nistor a spus în cadrul unui post de radio faptul că doi dintre copiii artistului, Radu și Violeta, vor apărea într-o nouă serie ”Liceenii”.

Radu și Violeta, copiii lui Ștefan Bănică ar putea apărea într-o nouă serie a ”Liceenii”

Îndrăgitul critic de film dezvăluia, totodată, la București FM, că pelicula îndrăgită de milioane de români va fi relansată după 4 decenii de la prima apariție.

ADVERTISEMENT

Odată auzite acestea, Ștefan Bănică Jr. a postat un mesaj pe facebook. Solistul a spus că s-a amuzat de informație și că i-ar fi plăcut să fie contactat de Irina Margareta Nistor.

De altfel, a transmis tuturor că dacă ar urma să se adeverească afirmațiile Irinei Margaretei Nistor el va fi primul care va da vestea.

ADVERTISEMENT

”M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel, care dau ca sigură continuarea seriei “Liceenilor” și, mai mult, în distribuție cu doi dintre copiii mei, Radu Ștefan și Violeta. Iar acum toată lumea mă sună să mă întrebe dacă e adevărat. 

Era bine dacă mă suna și dânsa. O să răspund concret. Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria “Liceenilor”, dar, până în prezent, nu există nimic concret, iar în ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor, Violeta având la această vârstă alte preocupări.

ADVERTISEMENT

Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe”, a scris Ștefan Bănică Jr. pe facebook.

Ce spune Andreea Marin despre afirmațiile Irinei Margareta Nistor

Nici Andreea Marin nu a stat indiferentă. În exclusivitate pentru FANATIK ea a negat informația criticului de film.

ADVERTISEMENT

”Informația e greșită, Violeta nu are vârsta potrivită pentru așa ceva, are alte priorități acum”, a declarat ”Zâna Surprizelor” pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT