Life

Ce s-a ales de Iulia Frățilă, fosta asistentă a lui Florin Călinescu. Din ce face bani acum

Iulia Frățilă, una dintre cele mai cunoscute asistente și prezentatoare TV, are o altă viață după ce a ieșit din lumina reflectoarelor.
06.10.2021 | 17:28
Ce sa ales de Iulia Fratila fosta asistenta a lui Florin Calinescu Din ce face bani acum
Ce s-a ales de Iulia Frățilă, fosta asistentă a lui Florin Călinescu. Din ce face bani acum. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină, care a făcut parte din echipa prezentatorului Florin Călinescu, la Pro TV, a ales să facă cu totul altceva după ce a renunțat la cariera în televiziune începută în anul 1993.

Fosta vedetă de la Prima TV a plecat din acest domeniu în 2008 când a fost diagnosticată cu mastoză fibrochistică, îmbolnăvirea făcând-o să ia o decizie radicală.

ADVERTISEMENT

A renunțat la tot și a plecat în Spania. O vreme a stat acolo, în prezent Iulia Frățilă fiind stabilită în Statele Unite ale Americii, unde lucrează la un centru pentru copii cu autism.

Ceface acum Iulia Frățilă, fosta vedetă de la Prima TV

Iulia Frățilă este licențiată încă din anul 1995 în psihologie, așadar are cunoștințele necesare pentru a lucra cu cei mici. În plus, anul trecut, în plină pandemie a oferit sprijin gratuit.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă a lui Florin Călinescu nu s-a limitat numai la copiii din America, ci a fost alături inclusiv de cei din țara noastră, de unde a plecat în urmă cu ani buni.

În prezent, blondina profesează la un centru din Texas. Frumoasa vedetă a îmbrățișat această meserie în urmă cu mai bine de 10 ani.

ADVERTISEMENT

„De 9 ani lucrez cu persoane cu tulburări din spectrul autismului în SUA. Ofer consiliere gratuită familiilor copiilor cu TSA pe durata crizei generate de COVID-19”, scria Iulia Frățilă anul trecut pe Facebook.

Cine este Iulia Frățilă și la ce posturi TV a lucrat

Iulia Frățilă și-a început cariera pe micile ecrane la Soti Neptun TV, după ce a câștigat Miss Constanța. Avea 18 ani. Ulterior, a ajuns la Pro TV, dar și la „Roata norocului”, unde a lucrat alături de Mihai Călin.

ADVERTISEMENT

Schimbarea de macaz a intervenit odată cu plecarea la Prima TV, unde a făcut un matinal. Câțiva ani mai târziu, în 2003, vedeta avea să devină prima femeie care prezentă un talk-show sportiv în țară, și anume „Fotbal din Prima”.

În 2007 a ajuns să fie realizatoarea emisiunii „Firu-n patru” , însă un an mai târziu primea vestea care avea să-i schimbe radical traietoria vieții. Acela a fost momentul în care a ieșit din televiziune.

Iulia Frățilă a plecat inițial în Spania, acolo unde a învins boala. Este căsătorită cu Radu Runcanu, care este de meserie artist plastic.

ADVERTISEMENT