Life

Ce s-a ales de Iulia Frățilă, vedeta TV adorată de milioane de români. Ce face acum celebra prezentatoare, după ce n-a mai apărut la televizor

Ce s-a ales de Iulia Frățilă, fosta asistentă de televiziune pe care românii o adorau. Din ce face bani acum și unde locuiește.
17.09.2023 | 10:06
Ce sa ales de Iulia Fratila vedeta TV adorata de milioane de romani Ce face acum celebra prezentatoare dupa ce na mai aparut la televizor
Ce s-a ales de Iulia Frățilă, fosta asistentă de televiziune. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Frățilă a fost una dintre cele mai sexy asistente de televiziune de la noi, dar după câteva proiecte s-a retras din lumina reflecloarelor. Acum, nu mai are nicio treabă cu showbizul și locuiește departe de România.

Ce s-a ales de Iulia Frățilă, fosta asistentă de televiziune

Iulia Frățilă și-a făcut debutul pe micile ecrane în 1993, când a început să colaboreze cu Soti Neptun TV. Ulterior, a ajuns la Pro TV și a făcut parte din echipa emisiunii prezentată de Florin Călinescu. 

ADVERTISEMENT

Mai târziu, a trecut de la a fi asistentă TV la co-prezentatoare a show-ului Roata Norocului, unde a făcut echipă cu Mihai Călin. A lucrat apoi la matinalul de la Prima TV și, în 2003, a dat lovitura, devenind prima femeie din țară care a prezentat un talk-show sportiv, Fotbal din Prima.

Chiar dacă avea un viitor promițător în televiziunea din România, boala a determinat-o pe Iulia Frățilă să se retragă de micile ecrane. În anul 2008, vedeta a primit din partea medicilor diagnosticul de mastoză fibrochistică.

ADVERTISEMENT

Iulia Frățilă a luat atunci decizia de a se muta din România și a locuit o perioadă de timp în Spania. Despre decizia ei de a renunța la meseria care a consacrat-o a vorbit în anul 2011, când a precizat că stresul acumulat și-a pus amprenta asupra sa.

„Am început să lucrez în televiziune din plăcere, însă de-abia când m-am oprit am realizat că îmbolnăvirea mea a fost, pe undeva, o formă de revoltă a organismului împotriva situaţiei în care mă aflam.

ADVERTISEMENT

Eram mereu contracronometru, ajunsesem să mă simt castrată emoţional fiindcă un contract mă obliga să fac emisiuni şi să spun lucruri în care nu credeam”, a declarat Iulia Frățilă la momenetul respectiv, conform spynews.ro.

Între timp s-a mutat în Statele Unite ale Americii

Iulia Frățilă are acum 45 de ani și este căsătorită cu Radu Runcanu, al cărui nume l-a și luat după nuntă. Nu mai locuiește în Spania, ci în SUA, acolo unde se foloește de cunoștințele sale, căci fosta asistentă este licențiată în pshihologie.

ADVERTISEMENT

Asttfel că, fosta vedetă lucrează acum cu copiii cu autism la un centru din Statele Unite. „De 9 ani lucrez cu persoane cu tulburări din spectrul autismului în SUA. Ofer consiliere gratuită familiilor copiilor cu TSA pe durata crizei generate de COVID-19”, a dezvpluit Iulia Frățilă pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus...
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus "stop" și acum e sportivă profesionistă
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat...
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan, iar iubita de 40 de ani l-a părăsit
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
CUTREMUR ÎN DOSARUL Caracal! Vestea primită de Gheorghe Dincă în închisoare
CUTREMUR ÎN DOSARUL Caracal! Vestea primită de Gheorghe Dincă în închisoare
Teroare în Europa. Se așteaptă atentate de sărbători
Teroare în Europa. Se așteaptă atentate de sărbători
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!