Life

Ce s-a ales de Iulia Frățilă, vedeta TV adorată de milioane de români. Ce face acum celebra prezentatoare, după ce n-a mai apărut la televizor

Ce s-a ales de Iulia Frățilă, fosta asistentă de televiziune pe care românii o adorau. Din ce face bani acum și unde locuiește.
17.09.2023 | 10:06
Ce sa ales de Iulia Fratila vedeta TV adorata de milioane de romani Ce face acum celebra prezentatoare dupa ce na mai aparut la televizor
Ce s-a ales de Iulia Frățilă, fosta asistentă de televiziune. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Frățilă a fost una dintre cele mai sexy asistente de televiziune de la noi, dar după câteva proiecte s-a retras din lumina reflecloarelor. Acum, nu mai are nicio treabă cu showbizul și locuiește departe de România.

Ce s-a ales de Iulia Frățilă, fosta asistentă de televiziune

Iulia Frățilă și-a făcut debutul pe micile ecrane în 1993, când a început să colaboreze cu Soti Neptun TV. Ulterior, a ajuns la Pro TV și a făcut parte din echipa emisiunii prezentată de Florin Călinescu. 

ADVERTISEMENT

Mai târziu, a trecut de la a fi asistentă TV la co-prezentatoare a show-ului Roata Norocului, unde a făcut echipă cu Mihai Călin. A lucrat apoi la matinalul de la Prima TV și, în 2003, a dat lovitura, devenind prima femeie din țară care a prezentat un talk-show sportiv, Fotbal din Prima.

Chiar dacă avea un viitor promițător în televiziunea din România, boala a determinat-o pe Iulia Frățilă să se retragă de micile ecrane. În anul 2008, vedeta a primit din partea medicilor diagnosticul de mastoză fibrochistică.

ADVERTISEMENT

Iulia Frățilă a luat atunci decizia de a se muta din România și a locuit o perioadă de timp în Spania. Despre decizia ei de a renunța la meseria care a consacrat-o a vorbit în anul 2011, când a precizat că stresul acumulat și-a pus amprenta asupra sa.

„Am început să lucrez în televiziune din plăcere, însă de-abia când m-am oprit am realizat că îmbolnăvirea mea a fost, pe undeva, o formă de revoltă a organismului împotriva situaţiei în care mă aflam.

ADVERTISEMENT

Eram mereu contracronometru, ajunsesem să mă simt castrată emoţional fiindcă un contract mă obliga să fac emisiuni şi să spun lucruri în care nu credeam”, a declarat Iulia Frățilă la momenetul respectiv, conform spynews.ro.

Între timp s-a mutat în Statele Unite ale Americii

Iulia Frățilă are acum 45 de ani și este căsătorită cu Radu Runcanu, al cărui nume l-a și luat după nuntă. Nu mai locuiește în Spania, ci în SUA, acolo unde se foloește de cunoștințele sale, căci fosta asistentă este licențiată în pshihologie.

ADVERTISEMENT

Asttfel că, fosta vedetă lucrează acum cu copiii cu autism la un centru din Statele Unite. „De 9 ani lucrez cu persoane cu tulburări din spectrul autismului în SUA. Ofer consiliere gratuită familiilor copiilor cu TSA pe durata crizei generate de COVID-19”, a dezvpluit Iulia Frățilă pe Facebook.

ADVERTISEMENT