Life

Ce s-a ales de Lili din serialul La bloc, actrița care a bucurat milioane de români. Ce face acum Mariana Dănescu, după ce n-a mai apărut la televizor

Lili din serialul La bloc este cu siguranță un personaj care nu va fi uitat prea curând. Cu ce a ajuns însă să se ocupe aceasta?
12.04.2023 | 14:49
Ce sa ales de Lili din serialul La bloc actrita care a bucurat milioane de romani Ce face acum Mariana Danescu dupa ce na mai aparut la televizor
Ce s-a ales de Lili din serialul La bloc. Sursă foto: Facebook, YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Toată lumea cunoaște serialul La bloc. Făcea furori la începutul anilor 2000 la Pro Tv. A rulat ani în șir, iar personajele au rămas și acum în memoria telespectatorilor. Fiecare dintre ele însă a ales un cu totul alt drum după ce pelicula avea să se termine.

Cu ce se ocupă acum Lili din serialul La bloc

Și totuși ce s-a ales de personajele din serialul La bloc? Americanu s-a reorientat. La rândul său, Nelu Curcă nu mai joacă pe scenă și s-a retras la mănăstire. De cealaltă parte, Costel, interpretat de Dragoș Moștenescu s-a mutat în urmă cu ani buni din România.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz, care o interpreta pe Mimi, este actriță și joacă în continuare în filme, în timp ce Laura Cosoi continuă să fie apreciată de publicul larg. Și totuși ce s-a întâmplat cu Lili din serialul La bloc după 15 ani ani de când filmările au luat sfârșit?

Actrița nu a mai fost văzută deloc pe micile ecrane. Iată însă că Mariana Dănescu nu a renunțat la pasiunea ei pentru teatru și o urmează în continuare. Lili din serialul La bloc are acum 54 de ani și continuă să se mențină în formă.

ADVERTISEMENT

Aceasta susține spectacole în continuare, spre deosebire de o mare parte dintre colegii săi care au ales cu totul alte meserii. Astfel, cei care doresc să o vadă o pot face, în teatrele din București. Până acum, Mariana Dănescu a jucat în diferite piese precum Oase pentru Otto de Lia Bugnar (2003).

De asemenea, aceasta a mai putut fi văzută și în Doctori femei și alte întâmplări după Georges Feydeau (2009). Alte piese de teatru interesante au fost și Nevestele vesele din Windsor de William Shakespeare (2011), dar și Roman Teatral după Ronald Harwood (2013), ori Coada (Line) după Israel Horovitz (2014).

ADVERTISEMENT

Drama trăită de Mariana Dănescu

Printre altele, Lili din serialul La bloc a mai jucat și în diferite filme, iar dacă le-ați văzut cu siguranță ați recunoscut-o. Printre acestea se numără faimosul film ”Extemporal la dirigenție”, ”Poker”, dar și ”Cu dragostea nu-i de glumit”.

De asemenea, să nu uităm și că actrița a devenit mamă pe platourile de filmare la începutul anilor 2000. Colegii ei nu au uitat nici măcar astăzi cele întâmplate la acea vreme, astfel că aceasta va rămâne cu siguranță în amintirea multora.

ADVERTISEMENT

Dincolo de viața de pe platoul de filmare însă, actrița a trăit și o dramă imensă. Deși am văzut-o constant cu zâmbetul pe buze în serialul La bloc, ori în piesele de teatru, aceasta a avut de depășit un moment extrem de dificil.

Mariana Dănescu avea o soră geamănă, care din păcate s-a stins din viață în anul 2013. Este vorba despre Adriana Dănescu, care era jurnalistă. Aceasta suferea de cancer, iar în final a pierdut lupta cu această boală nemiloasă.

ADVERTISEMENT
Tags: