Life

Ce s-a ales de actorii din serialul La Bloc. Câți bani încasau Americanu și Nea Popa

Serialul La Bloc a fost una dintre cele mai longevive producții în România. De asemenea, actorii nu au fost uitați nici până acum.
16.03.2023 | 11:25
Ce sa ales de actorii din serialul La Bloc Cati bani incasau Americanu si Nea Popa
Ce s-a ales de actorii din serialul La Bloc. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Vă mai amintiți actorii din serialul La Bloc? Acesta a fost produs de MediaPro Pictures și difuzat pe canalul Pro Tv ani în șir. Primul episod a fost lansat în 2002, iar ultimul a fost difuzat în luna septembrie 2007. Ulterior însă, lucrurile s-au schimbat complet.

Câți bani încasau actorii din serialul La Bloc

Regizorul serialului La Bloc de la Pro Tv a fost Radu Dragomir, soțul Danei Rogoz, de altfel una dintre actrițe. De asemenea, regizori au mai fost și Răzvan Andrei, Dragoș Moștenescu, dar și Răzvan Săvescu. Ce s-a ales însă de actorii din serialul La Bloc și cât au câștigat aceștia în cei cinci ani de filmări?

ADVERTISEMENT

Numele pe care fanii serialelor nu le vor uita niciodată sunt cele ale lui Nelu Curcă, Americanu, Nea Popa, Lili, Costel. Aceștia erau interpretați de Mihai Coadă, Dragoș Moștenescu, Tudorel Filimon, Emil Mitrache, Mariana Dănescu. Recent, Americanu, adică Emil Mitrache, a dezvăluit câteva detalii interesante.

Actorul recunoaște că nu era plătit prea bine, însă consideră totuși suma decentă pentru munca depusă. Filmările pentru serialul La Bloc începeau dimineața și se terminau în aceeași zi seara, chiar și pe la ora 1. Iar asta se întâmpla zi de zi, după cum povestește el.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Americanu a spus și câți bani încasau actorii. Aceștia filmau două episoade în fiecare zi, iar pentru fiecare în parte primeau 250 de dolari. De asemenea, săptămânal erau difuzate patru episoade, iar filmările durau trei luni, zi de zi.

”Nu prea ne plăteau bine, era decent la cât munceam. Noi începeam la ora 9 dimineața în fiecare zi și terminam la 21.00, dar noi băgam până la 23.00, chiar 1.00 noaptea și după ne duceam acasă și la 9 dimineața să fim înapoi, trei luni zi de zi.

ADVERTISEMENT

Cam 250 de dolari la cursul PRO TV, nu la cursul BNR, adică, puțin mai jos. Erau 250 de dolari pe episod, noi făceam două episoade pe zi și erau difuzate 4 pe săptămână”, a declarat actorul Emil Mitrache în podcastul „Acasă la Măruță”.

Ce s-a ales de Costel și de Americanu

Dacă pentru unii sumele par generoase, Americanu spune că în cazul lor lucrurile erau incerte. Mai exact, atunci nu exista o zi de plată, astfel că erau perioade când nu mai încasa bani. În luna ianuarie nu încasa niciun leu, iar în cele trei luni de vară de asemenea nu erau venituri.

ADVERTISEMENT

De asemenea, actorul a mai povestit că datorită rolului pe care l-a avut, în momentul în care era recunoscut în public, mulți ajungeau să îl confunde cu personajul său, însă asta nu l-a deranjat niciodată. Și totuși ce se întâmplă cu restul actorilor din serialul La Bloc?

Emil Mitrache susține că mai ține legătura cu Dragoș Moștenescu. Fostul său coleg trăiește la Londra cu întreaga familie și face stand-up în engleză. Despre zvonurile potrivit cărora Mihai Coadă, care îl juca pe Nelu Curcă s-ar fi călugărit, Americanu spune că nimic nu este real.

Ce s-a întâmplat cu Nea Popa și Nelu Curcă din serialul La Bloc

Mai exact, Emil Mitrace povestește că fostul său coleg nu este călugăr. Din contră, acesta este căsătorit, are o familie și doar a ales să meargă și să cânte la Biserică. De asemenea, actorul a mai adăugat că fostul său coleg nu s-a retras la mănăstire, așa cum s-a tot spus.

Despre Nea Popa, Americanu spune că acest se simte foarte bine și că nu ”a murit”, așa cum s-a mai zvonit și despre el. Din contră, acesta joacă în continuare. Emil Mitrache mai ține legătura și cu Lili din serialul La Bloc, însă cei doi nu s-au mai revăzut recent.

De asemenea, el și-a amintit și de faptul că actrița i-a născut pe cei doi copii, chiar în timpul filmărilor pentru serialul La Bloc la acea vreme. Despre Dana Rogoz sau Laura Cosoi, Emil Mitrache nu a spus nimic, însă a precizat că ține legătura cu Tilly Niculae, alături de care repetă și pentru o melodie.

Nici cu Alina Chivulescu, Americanu nu a mai vorbit. Acesta susține că nici măcar nu a știu faptul că actrița s-a căsătorit cu Dan Chișu și chiar a rămas surprins în momentul în care a aflat acest detaliu.

ADVERTISEMENT
Tags: