Life

Ce s-a ales de Mari Fica, fostă concurentă la Survivor România 2022. Acum știm cu ce se ocupă: „Devine joaca ta”

Mari Fica, una din sportivele cu numeroase meladii de la noi, s-a remarcat și la Survivor România, în anul 2022. Ce s-a ales de ea în ultimul an?
24.06.2023 | 21:18
Ce sa ales de Mari Fica fosta concurenta la Survivor Romania 2022 Acum stim cu ce se ocupa Devine joaca ta
Mari Fica, fostă concurentă la Survivor România în 2022. Foto: Instagram/ PRO TV
ADVERTISEMENT

Mari Fica a intrat la Survivor România ca rezervă și a dovedit că are capacitatea de a rezista în cele mai complicate condiții.

Mari Fica n-a renunțat la sport după Survivor România. Ce meserie are atleta

A dovedit că e o supraviețuitoare, însă n-a reușit să ajungă în marea finală! Blondina a fost eliminată pe 3 mai 2022, cu câteva săptămâni înainte de finala de atunci.

ADVERTISEMENT

Mari Fica nu a convins publicul să meargă mai departe la Survivor, chiar dacă în mediul online a avut parte de o susținere incredibilă. Sportiva a fost propusă spre eliminare, în ediția anterioară, împreună cu Oana Ciocan și TJ Miles. Cei doi au fost mai iubiți, însă, de fanii care și votează în acest concurs, dincolo de mesajele scrise în mediul virtual.

De la ieșirea de la Survivor, gloria Mariei a mai durat câteva săptămâni, iar apoi a dispărut din centrul atenției. Ce a făcut în tot acest timp și cu ce se ocupă ea, de fapt?

ADVERTISEMENT

Ei bine, fosta concurentă de la Survivor nu s-a îndepărtat prea mult de sport. Așa cum a zis-o în repetate rânduri, sportul rămâne pasiunea ei numărul unu. Atleta care se laudă cu peste 120 de medalii obținute la diverse concursuri, făcând parte azi din lotul național de seniori la 400 metri garduri, îi ține la curent pe cei care o admiră cu activitățile sale.

Chiar dacă nu mai e o prezență zilnică la TV, cum se întâmpla datorită participării la Survivor România, Mari Fica e destul de activă pe rețelele de socializare. Postează des în special pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Am zis să îmbin sportul cu meseria mea de fizioterapeut”

De acolo aflăm că nu s-a oprit niciodată din antrenamente. De asemenea, în continuare își exercită meseria de fizioterapeut. „Când meseria pe care o alegi, o alegi cu sufletul și devine “joaca” ta, nici nu știi când trece timpul”, a scris Mari Fica la cele mai recente fotografii postate pe Instagram.

Apoi, tot sportiva a dezvăluit următoarele: „Nu e dimineață fără sport! Astăzi am zis să îmbin sportul cu meseria mea de fizioterapeut.

ADVERTISEMENT

Așa că am rămas după antrenament. Am filmat câteva clipuri, cu sfaturi și exerciții pentru prevenție și recuperare medicală. Le voi arăta curând!”.

 

ADVERTISEMENT