Life

Ce s-a ales de Mârlanu’ din Trăsniți în NATO, actorul iubit de milioane de români. Ce face acum Toni Ionescu, după ce a lipsit mai mulți ani de la TV

Cu ce se ocupă Mârlanu', artistul celebru din Trăsniți în NATO. Actorul Toni Ionescu a luat o pauză mai mare de la televiziune.
07.09.2023 | 00:14
Ce sa ales de Marlanu din Trasniti in NATO actorul iubit de milioane de romani Ce face acum Toni Ionescu dupa ce a lipsit mai multi ani de la TV
Cu ce se ocupă Mârlanu', artistul celebru din Trăsniți în NATO. Actorul Toni Ionescu a luat o pauză mai mare de la televiziune. Sursa foto: wikipedia.com / captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Mârlanu’ din Trăsniți în NATO, actorul iubit de milioane de români. Ce face acum Toni Ionescu, după ce a lipsit mai mulți ani de la TV. Ultimul sezon al producției de la Prima TV s-a produs în anul 2020.

Cu ce se ocupă Mârlanu’, artistul celebru din Trăsniți în NATO. Actorul Toni Ionescu a luat o pauză mai mare de la televiziune

Cu ce se ocupă Mârlanu’, artistul celebru din Trăsniți în NATO. Actorul Toni Ionescu a luat o pauză mai mare de la televiziune după ce serialul în care apărea a fost oprit de producători. Se întâmpla înainte de începerea pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

A încercat să-și facă un nume în lumea teatrului și chiar a învățat scenariul pentru o piesă intitulată Experimentul. Din păcate, nu a mai apucat să o pună în scenă din cauza condițiilor impuse de COVID 2019.

În plus, apare în fața oamenilor cu numere de stand-up comedy, lucru pe care i l-a propus și fiicei sale, Crenguța, doar că tânăra nu are încredere în ea momentan. Fata renumitului actor încă își caută drumul profesional.

ADVERTISEMENT

„Am crescut împreună… A copilărit cu mine prin platourile de filmare”, a declarat Mârlanu’, cunoscut pentru rolul din Trăsniți în NATO, în emisiunea La Măruță, moderată de Cătălin Măruță, la Pro TV.

În prezent, Toni Ionescu își îndreaptă atenția spre Internet și are mai multe canale unde poate fi urmărit de fanii săi. Mai mult decât atât, îndrăgitul artist a revenit în atenția oamenilor cu o producție numită Secretele președintelui.

ADVERTISEMENT

Serialul de televiziune poate fi urmărit la Prima TV. Comedia este semnată de Grig Chiroiu și a avut premiera în data de 1 octombrie 2021. Această peliculă continuă acțiunea din ultimele 2 sezoane de la Trăsniții.

Toni Ionescu, despre Trăsniți în NATO

Trăsniți în NATO, serialul de televiziune în care apare Mârlanu’, este unul dintre cele mai longevive din România. Producția a reușit să se păstreze în topul audiențelor chiar și după 7 ani, când și-a schimbat numele în Trăsniții.

ADVERTISEMENT

Această modificare s-a produs în anul 2014, după 14 sezoane şi aproape 1.000 de episoade. Acţiunea serialului de comedie urmăreşte viaţa unor personaje care au nume interesante: Chiorete, Pupăză, Gogoaşe, Vandamme, Ema, Sofia sau Afrodita.

„La greutatea mea e dificil să intru în Cartea Recordurilor. Ar fi dificil, ţinând cont de statura şi de greutatea mea. Aşteptăm să crească numărul sezoanelor şi să aibă ei atâtea pagini în care să ne numeroteze episoadele”, spunea Toni Ionescu la un moment dat pentru revista Taifasuri.

ADVERTISEMENT
Tags: