Life

Ce s-a ales de Ștefania Ștefan, una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România. Cu ce se ocupă astăzi, ce face pentru bani

Ce se mai știe despre Ștefania Ștefan de la Survivor România. A fost una dintre cele mai apreciate participante. Ce lucrează.
01.10.2023 | 13:00
Ce sa ales de Stefania Stefan una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor Romania Cu ce se ocupa astazi ce face pentru bani
Ce se mai știe despre Ștefania Ștefan de la Survivor România. A fost una dintre cele mai apreciate participante. Ce lucrează. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Ștefania Ștefan, una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România. Cu ce se ocupă astăzi, ce face pentru bani. Fosta Războinică a reality show-ului din 2022 continuă să practice ce îi place.

Ce se mai știe despre Ștefania Ștefan de la Survivor România. A fost una dintre cele mai apreciate participante. Ce lucrează

Ce se mai știe despre Ștefania Ștefan de la Survivor România. A fost una dintre cele mai apreciate participante din punct de vedere sportiv, dar nu a reușit să pună mâna pe marele premiu pus la dispoziție de producătorii de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

În prezent, tânăra este implicată în numeroase proiecte, majoritatea fiind în mediul online, unde este foarte activă. Lucrează în continuare ca gamer la Twitch și are o comunitate uriașă pe contul de Tik-Tok, unde este urmărită de peste 100.000 de persoane.

Internauții sunt atenți la experiențele prin care trece sau ce jocuri mai încearcă. Pentru postările și filmările pe care le face încasează sume frumușele în fiecare lună, mai ales dacă este vorba de content pentru gameri.

ADVERTISEMENT

Mai mult, fosta concurentă a emisiunii moderate de Daniel Pavel primește donații din partea fanilor săi, la solicitarea sa. În felul acesta are bani de ajuns pentru a-și achiziționa diferite gadgeturi pentru lumea jocurilor.

De asemenea, în timpul liber adoră să iasă din casă și să se plimbe, să viziteze locuri noi. Ștefania Ștefan este pasionată de sporturile de iarnă și merge la schi de fiecare dată când are ocazia, împreună cu gașca de prieteni.

ADVERTISEMENT

Ștefania Ștefan de la Survivor România, în afara zonei de confort

Totodată, fosta participantă de la Survivor România 2022 este conștientă că petrece foarte mult timp în incinta casei sale, motiv pentru care se bucură mereu când are experiențe noi. Printre acestea se numără saltul cu parașura sau să meargă la o nuntă.

„Nu am mai fost la o petrecere / nuntă de mult timp. Fiind o jucătoare care își petrece majoritatea timpului în interior, tot ce pot să spun este că anxietatea socială îmi dă dureri de cap. Mă simt bine când ies și mă văd cu alți oameni. 

ADVERTISEMENT

Îmi încarc bateriile, chiar dacă pare că sunt o introvertită. S-ar putea să mă macine pe interior pentru că nu știu cum să acționez, dar la finalul zilei mă simt foarte bine”, a scris Ștefania Ștefan pe Instagram.

ADVERTISEMENT